Vooruitblik op Up To Date 999

Vooruitblik op Up To Date 999

januari 7, 2023 Up To Date 0

Jullie lezen het goed. Up To Date is aan zijn 999e aflevering toe op zondag 8 januari 2023. Het duizendtal en bijhorend feest komt er volgende week, als verlengstuk van de jaarlijkse Nieuwjaarsuitzending.

Elke zondagmorgen hebben de luisteraars en Peter en zijn team een aperitiefafspraak bij Up To Date op Radio Tequila. Judith en Peter ontvangen jullie radiofonisch in UP-TO-DATE  met ook nu weer  een reeks interessante gasten. Paul zorgt voor de feilloze techniek en Roland koos als muziekthema “Up to… 1000”.  Daniël verwent de gasten met een koffietje. Luisteren dus van 10 tot 12 uur naar deze nieuwe aflevering van Up To Date op 106.2 FM (vanuit Deinze) of 107.8 FM (vanuit Aalter) of via de speciale knop “Luister Live” op de website www.radiotequila.be . Of via de Facebookpagina van Radio Tequila.

Op zondagnamiddag 22 januari organiseert de stad Deinze Vaarwater, een veelzijdig kunstenfestival verspreid over vijf locaties aan en op de Leie. De rivier staat er centraal in beeldende kunst, theater, film, muziek en poëzie. De Leie is dus de rode draad tijdens dit festival. In de loop van dit programma lichten we hierover het een en ander toe. Als eerste gast komt filmmaker Martijn Bruneel zijn productie Mythologica kaderen.

Trui Galle en Pieter Vanholme hebben het vervolgens over ‘dichters aan dek’ in het kader van het kunstenfestival VAARWATER en de poëziewandeling op 27 januari.

De “Column van Carlos Alleene “. Carlos is journalist –publicist en brengt elke week om 11 uur een column. Deze kunnen gaan over de meest diverse onderwerpen en personen maar telkens met een knipoog naar de luisteraar

Ook het derde gesprek kadert in het Kunstenfestival Vaarwater. Frans Neirinck stelt immers bij deze gelegenheid zijn film over Bachte Kerkje voor: DORPSKERK BACHTE: ‘LEIEVERLEDEN MET TOEKOMST’.

Aflossing van de wacht bij Dunsa. De nieuwe voorzitter Luc Bauters en erevoorzitter Morgan De Dapper hetbben het over het Dunsa jaarboek 2022, maar natuurlijk ook over het afscheid van Morgan, na 7 jaar, als voorzitter en de aanstelling van Luc als zijn opvolger.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

drie − 3 =