Traditionele muzieklijstjes bij Radio Tequila

Traditionele muzieklijstjes bij Radio Tequila

januari 7, 2023 Uncategorized 0

Zoals de traditie het wil heeft Rik Van Vinkt, samensteller en presentator van de Tequila top 30, op het einde van het jaar weer zijn rekenhuiswerk gemaakt. Alle hitparades van 2022 werden netjes op een rijtje geplaatst en dankzij een spreadsheet kwam daar de Top 30 van het jaar 2022 uitgelopen. Het resultaat hoor je deze zaterdagmiddag op het normale uur van de Top 30, dat is dus straks tussen 16 en 18 u. Wat is de grootste hit van 2022? Dat hoor je net voor 18 u. Het is alvast niet Elton John & Dua Lipa met “Cold Heart”. Dat mochten we van Rik meegeven. Die vind je op nr. 30 en daar begint het mee om 16 u.

Maar er is nog meer. Ook de Top 100 van de Lage Landen is een certitude bij het begin van een nieuw jaar en dat is deze keer niet anders. Deze lijst is samengesteld door Jonathan Van Helleputte en behelst uitsluitende Nederlandstalige muziek, uit Vlaanderen en Nederland dus. Je hoort de lijst langskomen op zondag 8 januari van 12 u tot 19 u. Je hoort de gewone zondagmiddagstemmen en dat zijn Frank Van Geel, Jakob Van Maerlant, Jonathan van Helleputte en Lex Hofman. Wat is de grootste Nederlandstalige hit aller tijden? Dat blijft nog geheim tot morgenavond net voor 19 u.

Afstemmen dus voor veel muzikaal plezier op FM 106.2 voor de regio Deinze en FM 107.8 voor de regio Aalter. Of surf op jouw smartphone, tablet of laptop naar www.radiotequila.be en klik op de knop “LUISTER LIVE”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

19 − 10 =