Poëtische Rode Avond met dichter Matthias Haeck

Poëtische Rode Avond met dichter Matthias Haeck

januari 4, 2023 De Rode Avond 0

De volgende poëtische Rode Avond komt eraan. Op donderdag 5 januari komt DeCeDe dichter Matthias Haeck naar de studio van Radio Tequila met enkele gedichten en een persoonlijke muziekkeuze.

Matthias [52, Merendree] is ondernemer, zaakvoerder van Nougat Vital in Nevele, en schrijft poëzie. Via persoonlijke feedbackgesprekken met wijlen dichter Jos Daelman belandde hij bij vzw Wisper waar hij sinds drie jaar trouw de poëzielessen van Roel Richelieu Van Londersele volgt. Zijn gedicht ‘De muur’ belandde in 2020 in de top 100 van De Gedichtenwedstrijd, zijn werk verscheen enkele malen in de Zeef van de Maand.

Hij schrijft hoofdzakelijk korte gedichten ‘omdat hij ze niet langer kan maken’ en doet dat liefst in de stille ochtend, tussen 6 en 7 uur.

Wil je meer te weten komen over deze veelzijdige man die ook af en toe de bokshandschoen opneemt, luister dan donderdag 5 januari van 20u. tot 21u. naar www.radiotequila.be of zet je radio aan op FM106.2 (Deinze) of FM107.8 (Aalter).

Verder kan je tot 2 februari het programma herbeluisteren op de website van Radio Tequila onder de rubriek Tequila gemist.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 × vier =