Up To Date 1000 met Nieuwjaarsuitzending

Up To Date 1000 met Nieuwjaarsuitzending

januari 14, 2023 Nieuwjaarsuitzending Up To Date 0

De 1000e aflevering van Up To Date wordt een echte marathonuitzending.. Dubbel feest, want het valt samen met de traditionele nieuwjaaruitzending. De hele crew is aanwezig. Peter wordt geflankeerd door Eva DG, Eva DH, Judith en Guido. Bovendien komt zoals elk jaar ook Wout langs om mee te presenteren. Achter de knoppen vinden wij Paul en Ronny. Uitzonderlijk beginnen Peter en zijn team op zondagmorgen 15 januari al om 9 u. Zoals de traditie het wil bijt burgemeester Jan Vermeulen van Deinze de spits af. Hij blikt kort even terug op 2022 en vooruit naar 2023 en biedt de luisteraars zijn nieuwjaarswensen aan. In zijn zog volgen de overige leden van het schepencollege en de gemeenteraad van Deinze. Vervolgens komen ook de burgemeesters en schepenen van de andere gemeenten van ons zendgebied langs, zoals bijvoorbeeld Aalter, Zulte, Kruisem, Nazareth… Ook Minister van Staat Herman De Croo komt dit jaar ook weer zijn nieuwjaarswensen vertolken. Henny leidt alles in goede banen.

Van 12 tot 14 u staat alles dan in het teken van de Grote Verjaardag. Het huidige team ontvangt bij deze gelegenheid ook enkele oudgedienden, presentatoren die in de loop van de vorige 999 afleveringen hun steentje achter de micro of de schuivers hebben bijgedragen. Aangezien Roland en Paul ook telkens weer voor de ideale muzikale verpakking zorgen, krijgt de muziek ook zijn plaats: de medewerkers van Up To Date komen hun favoriete song voorstellen. Ook studiogasten van vroeger en nu komen Peter & Co even gelukwensen.

Niet te vergeten! Stipt om 13 u brengt Carlos Alleene zijn 100e column. Misschien heeft het wel iets met Up To Date of Radio Tequila te maken?

Afstemmen dus van 9 u tot 14 u op FM 106.2 voor de regio Deinze, FM 107.8 voor de regio Aalter of klik op de knop LUISTER LIVE op www.radiotequila.be op jouw smartphone, tablet of laptop. Je kan het programma ook live volgen via de Facebookpagine van Radio Tequila.  

Zie ook onze Facebookpagina voor de recente artikels in Het Laatste Nieuws en Het Nieuwsblad over 1000x Up To Date

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twaalf + vijftien =