Vooruitblik op Up To Date 981 op locatie van op het Europees Schutterstreffen

Vooruitblik op Up To Date 981 op locatie van op het Europees Schutterstreffen

augustus 20, 2022 Up To Date 0

Radio Tequila zit al van vrijdagnamiddag op locatie op het Europees Schutterstreffen op het festivalterrein van de Brielpoort in Deinze. Dus gaat deze zondagmorgen ook Up To Date op locatie. Voor de gelegenheid doen Peter, Eva en Judith er nog een uurtje bij, van 10 tot 13 u

Paul zorgt zoals elke week voor de feilloze techniek en Roland koos als muziekthema “Hier komen de schutters”

Stem af voor deze nieuwe aflevering van Up To Date op 106.2 FM (vanuit Deinze) of 107.8 FM (vanuit Aalter) of via de speciale knop op de website www.radiotequila.be . Of via de Facebookpagina van Radio Tequila.

Het programma steekt uiteraard van wal met Danny De Vetter, voorzitter van EST 2022, met een terugblik op wat al voorbij is en wat nog te gebeuren staat op deze zondag.

Sam Heyerick, directeur VTI Deinze, over hun medewerking aan EST. Het VTI zorgde voor het EST-gebeuren o.a. voor een blauw statief voor het richten van geweren, voor de onderliggende betonblokkenfundering, voor de houten vogels waar ze naar schieten, voor de blauwe metalen vangbox om kogels op te vangen, enz. . Dit gebeurde met de leerlingen bouw, hout, mechanica, lassen, carrosserie.

Robin Rogghe, Lauren Vander Straeten, Fien Comeyn en Michelle Coene van KLJ Aarsele hebben het over hun organisatie van een Schlagersfestival op 2 september. Volgende zangers komen langs, Laura Lynn, Bart Kaël, Yves Seghers, Sergio, de Romeo’s.

Knipperlicht is 50 jaar jong! Erik Van Craeyenest komt ons meer vertellen over hun feestweekend In het weekend van 2/3/4 september.

De “Column van Carlos Alleene “. Carlos is journalist –publicist en brengt elke week om 11 uur een column. Deze kunnen gaan over de meest diverse onderwerpen en personen maar telkens met een knipoog naar de luisteraar

Onder voorbehoud: is er een interview met premier Alexander De Croo

Deelnemers, toevallige passanten of bezoekers aan EST 2022 worden daarna uit het publiek geplukt voor een babbel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vijf − 3 =