Vooruitblik op Up To Date 982 met als special guest Kurt Van Eeghem

Vooruitblik op Up To Date 982 met als special guest Kurt Van Eeghem

augustus 27, 2022 Up To Date 0

Zondagmorgen is er weer, zoals elke week, een nieuwe aflevering van UP-TO-DATE, te beluisteren van 10 tot 12 uur.  Judith en Peter verwelkomen deze zondag “schoon volk”, letterlijk en figuurlijk, in de studio aan de Bredestraat. Paul zorgt voor de feilloze techniek en Roland koos als muziekthema “TROPICAL”

Stem af voor deze nieuwe aflevering van Up To Date op 106.2 FM (vanuit Deinze) of 107.8 FM (vanuit Aalter) of via de speciale knop op de website www.radiotequila.be . Of via de Facebookpagina van Radio Tequila.

Tatiana Hermans woont in Stabroek bij Antwerpen en is finaliste Miss Fashion 2023. Zij is 23 jaar en maakt als finaliste kans op het kroontje.

Luc Bauters komt ons warm maken voor de Open Monumentendag op 11 september in Leie Schelde met als thema “Landegem – vernield en verrezen”.

De “Column van Carlos Alleene “. Carlos is journalist –publicist en brengt elke week om 11 uur een column. Deze kunnen gaan over de meest diverse onderwerpen en personen maar telkens met een knipoog naar de luisteraar

Vrijwillige molenaar Peter Van Hee heeft het over het 4de ‘Molenkampioenschap boogschieten aan de Huisekoutermolen’. op 3 september 2022, dat wordt georganiseerd door de molenaars van de Huisekoutermolen, in samenwerking met de Koninklijke Nationale Bond der Belgische Wipschutters. Deze wedstrijd staat open voor schutters die lid zijn van een erkende schuttersvereniging

Ondervoorzitter Peter Bral brengt met de Cultuurraad van Zulte ‘In de voetsporen van Ciurlionis’ in de parochiekerk van Machelen-aan-de-Leie op vrijdag 16 september. Rasverteller Kurt Van Eeghem verwelkomen we eveneens in onze studio. Kurt Van Eeghem brengt tijdens het concert het boeiende verhaal van het korte leven van de componist, met op de achtergrond een gigantische kopie van een van zijn schilderijen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

17 − 5 =