Vooruitblik op Up To Date 946

Vooruitblik op Up To Date 946

december 18, 2021 Up To Date 0

Zondagmorgen 19 december komt aflevering 946 van UP-TO-DATE tussen 10 tot 12 uur in de ether. Peter en Emile ontvangen opnieuw verschillende interessante gasten. Paul zorgt voor de feilloze techniek en Roland zorgt voor een aangepast muziekthema: Cadeautjes”.  Stem af op 106.2 FM (vanuit Deinze)  of 107.8 FM ( vanuit Aalter) of volg digitaal via de website www.radiotequila.be of de Facebook van Radio Tequila. 

Karlijn Lippens, HR Director bij Petersime, komt vertellen over hun eindejaaractie voor het goede doel. Het bedrijf Petersime uit Olsene is gekend om de productie en wereldwijde afzet van broedkasten en broeierijen stoep. Traditiegetrouw organiseert het bedrijf Petersime uit Olsene jaarlijks een eindejaaractiviteit waar alle 250 medewerkers aan kunnen deelnemen. De opbrengst hiervan gaat naar een lokaal goed doel dat gekozen wordt onder de collega’s. Dit jaar geven zij het een bijzondere dimensie op dinsdagnamiddag 21 december met een drie uren durend programma op Radio Tequila onder de titel “Petersime Broedcast”

Voorzitter van de Cultuurraad Rita Rogiers en conservator Mudel, Wim Lammertijn hebben het over de 17de Biënnale kunsttentoonstelling waarvoor kandidaten zich nog kunnen inschrijven. Ook hebben we het over andere lopende en komende tentoonstellingen in Mudel.

De “Column van Carlos Alleene “. Carlos is journalist –publicist en brengt elke week om 11 uur een column. Deze kunnen gaan over de meest diverse onderwerpen en personen maar telkens met een knipoog naar de luisteraar.

Deins schepen bevoegd voor kinderopvang Trees Van Hove en diensthoofd kinderopvang Vera Kindt komen informeren over het Lokaal Loket dat ouders moet helpen opvang te vinden voor hun baby of peuter. Het zal ongetwijfeld ook gaan over de opstart van het nieuwe gebouw voor kinderopvang aan Palaestra in Petegem.

Op 11 december lanceerde auteur Alexander Olbrechts samen met uitgeverij Godijn Publishing (GP) zijn thriller ‘Het eindigt met jouw dood’. Alexander Olbrechts: Alexander Olbrechts werkt al medisch laboratoriumtechnoloog in een van de grootste bloedbanklaboratoria in België. Zijn medische kennis verwerkt hij graag in zijn verhalen, waardoor de wetenschappelijke experimenten in ‘Het eindigt met jouw dood’ op een correcte manier worden gestaafd. Als schrijver probeert hij een film in de gedachten van de lezer voor te schotelen. Met zijn novelle ‘De Tantalusmoorden’ won hij de schrijfwedstrijd Fatale Ontmoeting.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

10 + acht =