Petersime neemt (even) Radio Tequila over

Petersime neemt (even) Radio Tequila over

december 20, 2021 Algemeen nieuws 0

        

Het bedrijf Petersime uit Olsene, wereldleider in de ontwikkeling van broedmachines, broederijapparatuur en de installatie van broederijprojecten, is dinsdag 21 december te gast bij presentator Emile.

Met de eindejaarperiode in zicht willen de medewerkers zich traditiegetrouw van hun warmste kant laten zien.  Dit jaar geven ze maar liefst drie liefdadige organisaties een duwtje in de rug:  het Ventiel www.hetventiel.be , de Jojo www.dejojo.be en Somival www.somival.be.

In tijden van corona en thuiswerk, ook bij Petersime, is het niet mogelijk mensen in het kader van een eindejaaractiviteit samen te brengen. Een alternatief drong zich dus op! Zo ontstond bij Petersime het idee om in zee te gaan met Radio Tequila.

In samenwerking met Radio Tequila zullen de collega’s van Petersime op dinsdag 21 december van 13u tot 16u de zendtijd vullen met hun favoriete platen, waar ze graag een bijdrage voor schenken, die naar de lokale goede doelen gaat.

Petersime hoopt met deze liefdadige radiomarathon alle medewerkers, sympathisanten en andere luisteraars een fijne namiddag te bezorgen. Luister dus zeker mee op 21 december tussen 13u en 16u, en ontdek hoe zij samen het warme hart van hun bedrijf zijn!

Afstemmen dus op FM 106.2 voor de regio Deinze, FM 107.8 voor de regio Aalter of www.radiotequila.be op de smartphone, tablet of laptop.

Wie het programma gemist heeft, of nog even wil opnieuw beluisteren, kan terecht op Soundcloud via de knop “Tequila Gemist” bovenaan de homepage van www.radiotequila.be .

.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

dertien + vier =