De Rode Avond: She took Twitter by storm, Eveline Martens

De Rode Avond: She took Twitter by storm, Eveline Martens

december 15, 2021 De Rode Avond 0

Op donderdagavond 16 december om 20 u. schuift Eveline Martens aan de tafel bij presentator Steven tijdens De Rode Avond. She took Twitter by storm en waarschijnlijk zal ze dat donderdag ook doen met de studio van Radio Tequila. Ze is rad van tong en moest geen twee keer nadenken om een uurtje radio te maken.

Wie ze is? Dat kan ze je het beste zelf vertellen:

“Mijn naam is Eveline Martens. Ik ben 30 jaar. Geboren in Gent. Opgegroeid in Scheldewindeke. Opgevoed door 2 Limburgers. Geadopteerd en half Marokkaans. Mijn broer is half Nigeriaans, half Iers. Ook geboren in Gent. Sinds een jaar en ‘n half (zeer toevallig dezelfde periode als miss Rona) ben ik actief op Twitter. Daar praat ik over mijn liefde voor Orval (en bier in het algemeen), body positivity, mentaal welzijn en de andere rare kronkels in mijn hoofd.

Ik heb een zware periode achter de rug, namelijk een depressie. Ik vind het heel belangrijk om daar open en eerlijk in te zijn. Ik merk dat mensen daar zelf kracht en moed uit putten. Sociale media moet niet alleen rozengeur en maneschijn zijn. Dat is het leven ook niet en dat is oké.

Net zoals mezelf, kan je mijn muzieksmaak ook niet in 1 hokje plaatsen. Daarom ben ik heel blij dat ik dit uurtje mijn gevarieerde smaak aan bod mag brengen. Voor de rest kan je mij vinden achter de bar van het leukste biercafé van Gent, de Trollekelder.”

Getriggerd door wat je las en je wil graag te weten komen welke songs Eveline meeneemt?
Dan stem je donderdag toch gewoon af op:
    FM 106.2 (Regio Deinze)
    FM 107.8 (Regio Aalter)
    www.radiotequila.be (Regio Rest van de Wereld)

PS: na dit uurtje Rode Avond neemt presentator Thomas de microfoon over voor nog een uurtje babbels en muziek met een mystery guest!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

15 + zeven =