Vooruitblik op Up To Date 1036

Vooruitblik op Up To Date 1036

september 23, 2023 Up To Date 0

Zondag is er aflevering 1036 van UP TO DATE.  Eva D’haene en Judith ontvangen opnieuw boeiende gasten die praten over interessante thema’s. Ronny zorgt voor de techniek en Roland koos als muziekthema “Vallende blaadjes, fijne plaatjes…” Stem af op 106.2 FM (vanuit Deinze)  of 107.8 FM ( vanuit Aalter). Ook wereldwijd te volgen via www.radiotequila.be of via FB-pagina.

Deze keer gaan Eva en Judith van start met een telefonisch interview, meer bepaald met Rik De Cooman, voorzitter van de Stichting Georges Dheedene. Op 29 september wordt de winnaars bekendgemaakt van de zesde tweejaarlijkse wedstrijd beeldende kunst dat als thema ‘sensualiteit’ had.

Judith Verzele ging op bezoek bij Bloemenboerin Lies Couckuyt in Landegem, die samen met Monique van Wegen hun eerste boek ‘Het grote ecologische pluktuinboek’ uitbracht.

Delphine De Jaegher van Fairs & Events Waregem bv. organiseert nu woensdag 27 en donderdag 28 september de 1e editie van Bedrijven Contact in de Brielpoort in Deinze.

De “Column van Carlos Alleene “. Carlos is journalist –publicist en brengt elke week om 11 uur een column. Deze kunnen gaan over de meest diverse onderwerpen en personen maar telkens met een knipoog naar de luisteraar

Het Feestcomité Petegem Kermesse stelt het kermisprogramma voor. Zij hebben een gevuld programma dat al begint op 29 september met een uitverkochte quiz en loopt tot zondag 8 oktober.

Zondag 1 oktober doet de bijzondere industriële site Van Simaey in Gavere mee met de VOKA Open Bedrijvendag: waar verleden en toekomst samenkomen. Monique Van Simay en Hugo Leroy komen er ons meer over vertellen. Monique is de kleindochter van de stichter van Voeders Van Simaey, Hugo Leroy is gewezen burgemeester en nu nog gemeenteraadslid in Gavere. Zij worden gesteund door Jean-Marie Schepens van de adviesraad erfgoed en toerisme en ex-journalist Het Nieuwsblad regio Gavere.

Peter en zijn team ontvangen jullie radiofonisch elke zondag in UP-TO-DATE met telkens een reeks interessante gasten. Ronny zorgt voor de feilloze techniek en Roland kiest telkens weer een muziekthema. Daniël verwent de gasten met een koffietje. Luisteren dus van 10 tot 12 uur naar deze nieuwe aflevering van Up To Date op 106.2 FM (vanuit Deinze) of 107.8 FM (vanuit Aalter) of via de speciale knop “Luister Live” op de website www.radiotequila.be . Of volg alles via de Facebookpagina van Radio Tequila.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 + negentien =