Sterke stemmen uit Ondernemend Deinze: EFI Global met Stijn Vandeburie

Sterke stemmen uit Ondernemend Deinze: EFI Global met Stijn Vandeburie

september 21, 2023 Uncategorized 0

Deinze Industrie maakt podcast en radioprogramma over ondernemers, samen met Radio Tequila

De derde aflevering van Sterke stemmen uit Ondernemend Deinze wordt uitgezonden op vrijdag 22 september 2023 tussen 11 en 12 u met Stijn Vandeburie als centrale figuur.

Yannick Demeyer spreekt met Stijn Vandeburie, Operations Manager en senior project manager van EFI Global Belgium.

EFI Global Belgium uit de Europalaan 26 in Deinze is een adviesbureau met een specialisatie in bodemonderzoek en -sanering, milieubeheer en bouwtechnische expertise. Het stond vroeger bekend als Abesim. Het bedrijf maakt deel uit van de internationale Sedgwickgroep. Dat is wereldwijd één van de grootste experts in risico- en schadebeheer.

De unieke samenstelling van het jonge team maakt dat ze de bemonsteringen van grond of grondwater, asbestinventarissen, dronevluchten, metingen en rapportages in eigen beheer uitvoeren. Het bedrijf kan dus heel gericht de uitdaging aangaan en geeft advies voor de bodemonderzoeken en bouwtechnische expertisevragen: meten is weten!

De medewerkers zijn de belangrijkste troef van EFI Global, allen met de nood voor afwisseling van kantoor- en buitenwerk en de ambitie om praktische oplossingen te bieden en de ambitie om praktische oplossingen te bieden voor de meest complexe problemen.

Meer info op www.abesim.com/nl

Luisteren dus op vrijdag 22 september van 11 tot 12 uur naar deze nieuwe aflevering op 106.2 FM (vanuit Deinze) of 107.8 FM (vanuit Aalter) of via de speciale knop “Luister Live” op de website www.radiotequila.be . 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

13 − 2 =