Zeventiendorpen On Air over het Leietheater met de nieuwe directeur

Zeventiendorpen On Air over het Leietheater met de nieuwe directeur

september 24, 2023 Uncategorized 0

Zeventiendorpen on Air is terug na een deugddoende zomervakantie. Eva D’haene en technieker Ronny zijn weer op post op de laatste maandag van de maand, telkens om 11 u.

Gastvrouw Eva D’haene ontvangt op maandagvoormiddag 25 september in de studio van Radio Tequila de nieuwe directeur van het Leietheater, terecht vaak betiteld als ‘Cultuurtempel van Deinze’. Domien Van Der Meiren behaalde na een master geschiedenis zijn diploma als docent en regisseur aan de toneelacademie van Maastricht. Naast zijn werk als coördinator van de acteursopleiding, werkte hij als productieleider bij diverse projecten en als freelance regisseur. Vanaf juli is hij voltijds directeur van Leietheater Deinze.

Eva voelt hem aan de tand over zijn visie op de nieuwe functie en natuurlijk vooral over het nieuwe theaterseizoen, dat wordt afgetrapt op 1 oktober.

Afstemmen dus op maandagvoormiddag 25 september van 11 u tot 12 u op Radio Tequila, via FM 106.2 voor de regio Deinze of FM 107.8 voor de regio Aalter. Je kan ook gewoon volgen op jouw smartphone, tablet of laptop via de knop “Luister Live” op de homepage van Radio Tequila: www.radiotequila.be .

Wie niet live kan luisteren kan dat na het programma goedmaken via de knop “Tequila Gemist” op de website www.radiotequila.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vijftien + tien =