Koffie, Croissants en Sport met als gast Febe Jooris

Koffie, Croissants en Sport met als gast Febe Jooris

september 28, 2023 Uncategorized 0

Luc Van Daele is zondagmorgen, zoals elke eerste zondag van de maand, weer de gastheer voor het sportprogramma “Croissants, koffie & Sport” op Radio Tequila. Zijn centrale gast is deze keer Febe Jooris.

Koffie, Croissants en Sport” kan elke eerste zondagmorgen van de maand beluisterd worden tussen 8 en 10 u. Luc brengt telkens één of meerdere gasten mee om met hem of haar de koffie en croissants te delen bij een leuke babbel.

Op deze eerste zondagmorgen van oktober komt wielrenster Febe Jooris uit Astene naar de studio bij Luc. Zij werd op de wereldkampioenschappen wielrennen in 2022 derde op de tijdrit bij de junioren, waarmee ze de eerste Belgische vrouw ooit werd om een tijdritmedaille te winnen op een WK. Eerder dat jaar behaalde ze ook al brons op het EK in dezelfde discipline. Ze werd vijf keer Belgisch kampioen bij de jeugd, waaronder vier keer in het tijdrijden en één keer in de ploegkoers met Hélène Hesters. Met Hesters behaalde ze ook brons op het EK in de ploegkoers. In 2019 nam ze deel aan het Europees Olympisch Jeugdfestival, waar ze vijftiende werd in de tijdrit.

Dit jaar werd Febe Belgisch kampioen tijdrijden bij de beloften en nam ook deel aan het E.K. en W.K.

Ronny zorgt voor de vlekkeloze techniek.

Je komt nog meer te weten als je afstemt op zondagmorgen 1 oktober tussen 8 en 10 u op Radio Tequila via FM 106.2 voor Deinze en de Leiestreek, op FM 107.8 voor Aalter en het Meetjesland of digitaal via de groene knop op de website www.radiotequila.be op jouw smartphone, tablet of laptop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 × 4 =