Vooruitblik op Up To Date 1018

Vooruitblik op Up To Date 1018

mei 20, 2023 Up To Date 0

Nette Verhulst uit Oostrozebeke is de eerste gast van Peter en Eva. Zij ondervragen haar, over haar deelname aan Miss Grace Benelux.

Filip Vervaeke is schepen van Deinze maar vandaag is hij vooral te gast als voorzitter van het Feestcomité Niet Versaegen en het gaat uiteraard over de Sinksenkermis 2023, 27 mei, in Nevele.

De “Column van Carlos Alleene “. Carlos is journalist –publicist en brengt elke week om 11 uur een column. Deze kunnen gaan over de meest diverse onderwerpen en personen maar telkens met een knipoog naar de luisteraar

Chris Verghote, Arthur Verhegge en Florian Heyerick over het Ontbijtfestival – of beter: het verbreken van het Belgisch record samen ontbijten aan de langste tafel – op Vaderdag, zondag 11 juni. Bestel nu al jouw ontbijtbox voor twee personen op www.ontbijtfestival.be

Belgian Quo Band doet het weer, opnieuw stunten ze. Ze organiseren in Aarsele zelf een benefiet en weten speciaal voor die gelegenheid maar liefst 3 leden van Status Quo naar Vlaanderen te halen, meer bepaald op zaterdag 27 mei in Aarsele. Interessant om weten hoe ze dit hebben klaargespeeld. Belangrijk we hebben nog twee tickets weg te schenken aan onze luisteraars en dat terwijl het concert al volledig uitverkocht is.

Rope skipping Sportac’86 (-15j) gaat naar het WK en organiseert volgende week een eetfestijn in de Brielpoort. Een van de drie trainsters Chiara Allaert en skipper (1 van de 6) Alix komen er ons alles over vertellen.

Peter en Eva DG ontvangen jullie radiofonisch elke zondag in UP-TO-DATE met telkens  een reeks interessante gasten. Henny zorgt voor de feilloze techniek en Roland kiest telkens weer een muziekthema. Deze keer is dat “Life is Music”. Daniël verwent de gasten met een koffietje. Luisteren dus van 10 tot 12 uur naar deze nieuwe aflevering van Up To Date op 106.2 FM (vanuit Deinze) of 107.8 FM (vanuit Aalter) of via de speciale knop “Luister Live” op de website www.radiotequila.be . Of via de Facebookpagina van Radio Tequila.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

negentien + dertien =