Vooruitblik op Up To Date 1017

Vooruitblik op Up To Date 1017

mei 13, 2023 Uncategorized 0

We beginnen deze aflevering 1017 van Up To Date met kunstenares Denise Spotbeen. Zij stelt tentoon in de kerk van Sint-Martens-Leerne. Samen met haar coach John Anrijs zijn ze te gast bij Peter en zijn Up To Date-team.

Coƶrdinator Paul De Doncker, schepen van Cultuur Herlinde Trenson en Milan de jongste deelnemer aan het kunstproject ā€˜Regard, kunst kijkenā€™, komen het project in Aalter voorstellen. Het loopt nog tot 21 mei.

11:00 De ā€œColumn van Carlos Alleene ā€œ. Carlos is journalist ā€“publicist en brengt elke week om 11 uur een column. Deze kunnen gaan over de meest diverse onderwerpen en personen maar telkens met een knipoog naar de luisteraar

Florestan Bataille heeft het over het Meander Festival, klassieke muziek voor jong en oud. Jolien Verroeye, coƶrdinator Cultuurregio Leie Schelde, verduidelijkt de Belpop Bonanza fietsroutes, het muzikaal erfgoed van de Cultuurregio.

Kimberly Claeys, alias Little Kim, stelt haar debuutalbum ā€˜Moederlandā€™ voor tijdens twee concerten in de Mastbloem in Kruisem op 3 juni. Zij is de vierde en laatste gast in deze aflevering van Up To Date.

Peter en zijn team ontvangen jullie radiofonisch elke zondag in UP-TO-DATE met telkensĀ  een reeks interessante gasten. Ronny zorgt voor de feilloze techniek en Roland kiest telkens weer een muziekthema. Deze keer is dat ā€œBecause of Mama”. DaniĆ«l verwent de gasten met een koffietje. Luisteren dus van 10 tot 12 uur naarĀ deze nieuwe aflevering van Up To Date op 106.2 FM (vanuit Deinze) of 107.8 FM (vanuit Aalter) of via de speciale knop ā€œLuister Liveā€ op de websiteĀ www.radiotequila.beĀ . Of via de Facebookpagina van Radio Tequila.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twee × 3 =