Deinze Industrie maakt podcast en radioprogramma over ondernemers, samen met Radio Tequila – Eerste aflevering met Simon Eggermont

Deinze Industrie maakt podcast en radioprogramma over ondernemers, samen met Radio Tequila – Eerste aflevering met Simon Eggermont

juni 13, 2023 Algemeen nieuws 0

Op de foto: links Yannic Demeyer van Deinze Industrie en Ronny Vandewalle van Radio Tequila.

Deinze Industrie, de ondernemerskoepel van alle bedrijven in Deinze, wil bedrijven in Deinze onder de aandacht brengen van burgers. Het is van belang dat inwoners van Deinze weten welke bedrijven ze kunnen vinden dicht bij huis, waar vaak zeer interessante jobs worden aangeboden. Daarom is 2 jaar geleden de rubriek ‚ÄėOndernemers‚Äô ontstaan in het stadsmagazine van Deinze D17. Maandelijks wordt een bedrijf in de kijker gezet.

Maar vanaf juni 2023 werd de rubriek uitgebreid en wordt, naast het artikel, nu ook een podcast en een radioprogramma op Radio Tequila gebracht.

Co√∂rdinator van Deinze Industrie vzw Yannic Demeyer licht toe: “Een jaar geleden waren we al gestart met een podcast, gemaakt door het productiehuis C-More, maar wegens herlokalisatie van het bedrijf van Deinze naar Zellik, viel dit project stil. Daarom stelde ik de vraag aan Radio Tequila of we samen konden werken en zij waren direct enthousiast. Radio Tequila beschikt over de apparatuur en kennis om podcasts en radioprogramma‚Äôs te maken.” Er zijn nu reeds 4 podcasts ingeblikt.

Concreet zal bij elke Ondernemersrubriek in D17 via een QR-code een podcast over de ondernemer achter het bedrijf kunnen beluisterd worden.

De geschreven rubriek zelf biedt de basis, in het podcastverhaal kan er uitgebreider ingegaan worden op diverse thema’s en kan de lezer/luisteraar dus nog een beter beeld krijgen van het bedrijf en de mensen achter het bedrijf.

En tot slot, om nog meer mensen te bereiken, wordt van de opnames een radioprogramma van √©√©n uur gemaakt met bijpassende muzikale fragmenten: ‚ÄėSterke Stemmen in Ondernemend Deinze‚Äô.¬† Via Radio Tequila kan dat¬†programma¬†elke 4de¬†vrijdag van de maand tussen 11 uur en 12 uur beluisterd worden.

De eerste aflevering wordt uitgezonden op vrijdag 30 juni 2023 tussen 11 en 12 u met ondernemer Simon Eggermont van Home РRE:Eggermont (re-eggermont.be) als centrale figuur. 

Het stadsmagazine D17 wordt 9 keer per jaar verspreid in alle 18.000 bussen in Groot-Deinze. In de D17 die op 19 juni 2023 in de brievenbussen viel, werd de eerste podcast vermeld en ondertussen al druk beluisterd.

Radio Tequila zendt uit van Gent tot Kortrijk en van Aalter tot Oudenaarde ‚Äď via de frequenties Deinze 106.2FM en Aalter 107.8FM, maar je kan ook digitaal luisteren via de groene knop “Luister Live” op www.radiotequila.be op jouw smartphone, tablet of laptop.

Deinze Industrie en Radio Tequila hopen met deze versterkte communicatie bedrijven in Deinze nog beter kenbaar te maken.

Voor meer informatie: Deinze Industrie vzw ‚Äď co√∂rdinator Yannic Demeyer ‚Äď info@deinzeindustrie.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twintig − drie =