Vooruitblik op Up To Date 1009

Vooruitblik op Up To Date 1009

maart 18, 2023 Up To Date 0

 

Schepen Michael Vandemeulebroecke uit Zulte heeft het over de heropening van Huis Meheus in het Ontmoetingscentrum in Olsene. Na de renovatiewerken kon het gemeentebestuur van Zulte vorige week zaterdag met trots het vernieuwde Huis Meheus terug openstellen voor alle inwoners.

Kruisem presenteert samen met de GROS (Gemeentelijke Raad voor Ontwikkelingssamenwerking) op 24 maart in Kruisem het Muziektheater ‘De Zwette’, een voorstelling van zanger, acteur, muzikant en verteller Eric Baranyanka. In de studio zitten straks Kathleen De Ruyck, medewerker afdeling vrije tijd; en Natalie Schepens, lid van de GROS voor Wereldfront Zingem. We hebben ook telefonisch contact met Eric Baranyanka, de eerste zwarte zanger van de KetnetBand.

De “Column van Carlos Alleene “. Carlos is journalist –publicist en brengt elke week om 11 uur een column. Deze kunnen gaan over de meest diverse onderwerpen en personen maar telkens met een knipoog naar de luisteraar

Bert Van de Steene licht de sluier op over “De Ronde Doavert Door Poeke”, dat naar aanleiding van de 105e editie van “De Ronde Van Vlaanderen” die door Poeke “doavert”.

Thomas Desmet uit Zulte komt zijn boek “Arendsoog: een brug te ver” voorstellen. Dat is zijn YA-detectivedebuut. Het ligt vanaf deze week in de boekhandel.

Peter en Eva DG ontvangen jullie radiofonisch elke zondag in UP-TO-DATE met telkens  een reeks interessante gasten. Paul zorgt voor de feilloze techniek en Roland kiest telkens weer een muziekthema. Deze week is dat Easy Like Sunday Morning”. Daniël verwent de gasten met een koffietje. Luisteren dus van 10 tot 12 uur naar deze nieuwe aflevering van Up To Date op 106.2 FM (vanuit Deinze) of 107.8 FM (vanuit Aalter) of via de speciale knop “Luister Live” op de website www.radiotequila.be . Of via de Facebookpagina van Radio Tequila.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

dertien + elf =