Vooruitblik op Up To Date 1008

Vooruitblik op Up To Date 1008

maart 11, 2023 Up To Date 0

Op zondagmorgen 12 maart, tussen 10 en 12 u, presenteren Judith en Peter aflevering 1008 van UP TO DATE.  Het wordt  zoals steeds een zeer boeiende uitzending met interessante gasten.  Niet minder dan Wouter Bouvijn, regisseur van 1985 is onze gast maar ook o.a. de professionele sopraanzangeres Ann De Winter. Paul zorgt voor de feilloze techniek en Roland koos als muziekthema  “Lievelingsliedjes”  

De eerste studiogast is Luc Ameye, voorzitter van Toneelvereniging ’t Olsenaarke vzw. Het toneelstuk dat ze volgende week spelen, “Van boer tot edelaar en terug …”, is van de hand van Luc Ameye zelf, maar onder het pseudoniem, Daniel Van Den Hoeck. Het verhaal speelt zich af in Zulte anno 1750.

Lieven De Clercq opende vorige maand opnieuw brillenzaak Frames and Faces, het jongere broertje van optiek Lammerant. Na enkele weken verbouwen en een complete make-over ging de zaak weer open. Dat werd gevierd met een groot openingsweekend vorige maand.

De “Column van Carlos Alleene “. Carlos is journalist –publicist en brengt elke week om 11 uur een column. Deze kunnen gaan over de meest diverse onderwerpen en personen maar telkens met een knipoog naar de luisteraar

Ann De Winter speelt de hoofdrol in “De Lustige Weduwe’, een operette gebracht door het Koninklijk Kortrijks Lyrisch Toneel uit Kortrijk en opgevoerd in de Schouwburg te Kortrijk op 19, 26 maart en 2 april. Ann is een professionele sopraanzangeres. Na twee jaar uitstel kan het KKLT (Koninklijk Kortrijks Lyrisch Toneel) eindelijk hun topper “De Lustige Weduwe” spelen. Deze operette spelen ze op de zondagen 19 en 26 maart en 2 april 2023, telkens om 14.45 uur.

Wouter Bouvijn,  Deinzenaar en regisseur van de fantastische fictiereeks ‘1985’ en vele andere producties, zoals ‘De Twaalf’ en ‘Red Light’, komt op de dag van de laatste aflevering naar de studio van Radio Tequila. Een kijk achter de schermen.

Peter en zijn team ontvangen jullie radiofonisch elke zondag in UP-TO-DATE met telkens  een reeks interessante gasten. Paul zorgt voor de feilloze techniek en Roland kiest telkens weer een muziekthema. Daniël verwent de gasten met een koffietje. Luisteren dus van 10 tot 12 uur naar deze nieuwe aflevering van Up To Date op 106.2 FM (vanuit Deinze) of 107.8 FM (vanuit Aalter) of via de speciale knop “Luister Live” op de website www.radiotequila.be . Of via de Facebookpagina van Radio Tequila.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

16 + tien =