Vooruitblik op Up To Date 1006

Vooruitblik op Up To Date 1006

februari 24, 2023 Up To Date 0

Zondagmorgen 26 februari, tussen 10 en 12, presenteren Eva Degeyter en Guido aflevering 1006 van UP TO DATE.  Het wordt alweer een boeiende uitzending met interessante gasten! Paul zorgt voor de feilloze techniek en Roland koos als muziekthema  “Crooners on Sunday…  

De Deinse schepen van Jeugd en Cultuur Rutger De Reu en Kristof Baertsoen van vzw Miracle komen het eerst aan bod met hun verhaal over het Muziek- kunstfestival DWARS op zaterdag 4 maart, want dan nemen ze het Leietheater helemaal in!
Acht Deinse organisatoren en kunstenaars slaan de handen in elkaar voor een unieke samenwerking. Deze acht curatoren nemen Leietheater over om jou de meest beklijvende cultuurervaring te bezorgen. Een throwback naar de hoogdagen van de Brielpoort of liever even pauzeren bij ambientmuziek, na het aanschouwen van een speciaal voor deze avond gemaakt kunstwerk? Herbeleef de authentieke Clues-sfeer of laat je verrassen door de digitale spiegel die je zal worden voorgehouden. Het kan allemaal op zaterdag 4 maart in Leietheater.

Casting Club of Flanders uit Deinze was de eerste vliegvisvereniging in Vlaanderen. De club ontstond in november 1972. Casting is een techniek voor het werpen met vliegenhengels. De sport ontstond in New York in 1864. Van daar waaide de sport over naar Engeland en het Europese vasteland. Er zijn twee verschillende disciplines: werpen met de vliegenhengel en werpen met de werphengel. Beide disciplines omvatten zowel precisie- als afstandsonderdelen.

De “Column van Carlos Alleene “. Carlos is journalist – publicist en brengt elke week om 11 uur een column. Deze kunnen gaan over de meest diverse onderwerpen en personen maar telkens met een knipoog naar de luisteraar

Bakkers Luc Welvaert en Hendrik Blanchaert zetten terug hun schouders onder het project van ‘STOP DARMKANKER’, samen met de 3 apotheken van Nevele en Vosselare. Maart is immers de maand van “Stop darmkanker”. Drie trefwoorden zullen al zeker letterlijk en figuurlijk over de toonbank gaan bij de deelnemende bakkers: LACHEND KAKSKE”, “ BOULE-SHIT” en, nieuw dit jaar, het “ LACHEND TOM-POUCEKE”. De gebakjes zijn de hele maand maart te verkrijgen bij Bakkerij Welvaert en bij Bakkerij Blanchaert en enkele collega’s in de regio.

Jeugdtheater Crea brengt “Alice” in een regie van Bernd Verzele in zaal Vooruit in de Palace.op 3-4-11 maart telkens om 20:00 en op 5 en 12 maart om 15:00 in zaal Palace op de Markt in Deinze. Jeugdtheater Crea gaat er voor het eerst tegenaan in 1979. Meer dan 40 jaar na datum blijft Crea een vaste waarde binnen de werking van moedervereniging Vooruit Deinze. Crea maakt ieder jaar opnieuw een musical van formaat.

Peter en zijn team ontvangen jullie radiofonisch elke zondag in UP-TO-DATE met telkens  een reeks interessante gasten. Paul zorgt voor de feilloze techniek en Roland kiest telkens weer een muziekthema. Daniël verwent de gasten met een koffietje. Luisteren dus van 10 tot 12 uur naar deze nieuwe aflevering van Up To Date op 106.2 FM (vanuit Deinze) of 107.8 FM (vanuit Aalter) of via de speciale knop “Luister Live” op de website www.radiotequila.be . Of via de Facebookpagina van Radio Tequila.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 × vijf =