Vooruitblik op Up To Date 1005

Vooruitblik op Up To Date 1005

februari 18, 2023 Uncategorized 0

Zondagmorgen 19 februari presenteren Judith en Peter aflevering 1005 van UP TO DATE tussen 10 en 12 u  Het wordt dit keer een vrij rustig programma, met veel muziek, al kan een lastminute gast misschien nog voor de verrassing zorgen.  Paul zorgt voor de feilloze techniek en Roland koos als muziekthema  “We can help…  

Greg Moulin opent begin maart zijn glasatelier De Winkl in de Farmfabriek. Vier jaar geleden opende Deinzenaar Joost Van der Cruysse de deuren van Farmfabriek in de Slachthuisstraat in Deinze. Kunstenaars en andere creatievelingen kunnen er een atelier huren en ondertussen is het gelijkvloers omgetoverd tot het Farmcafé. In oktober 2019 stapte Gentenaar Greg Moulin mee in het Farm-verhaal en hij breidt de plek nu uit met een winkel onder de naam “WINKL”.

De “Column van Carlos Alleene “. Carlos is journalist –publicist en brengt elke week om 11 uur een column. Deze kunnen gaan over de meest diverse onderwerpen en personen maar telkens met een knipoog naar de luisteraar

Voorzitter Michael De Coster van Feestcomité Gottem vertelt honderduit over de 50ste ZOMERZONDAG in Gottem in zaal De Vlasschuur op 26 februari. De toegang is gratis.

Schepen van Deinze voor lokaal Mondiaal Beleid Trees Van Hove stelt de VeggieChallenge voor. Onder het motto ‘Alles kan Veggie’ start op 1 maart 2023 de derde editie van de VeggieChallenge. Dat is een gratis online coachingsprogramma dat mensen inspireert om een maand minder vlees te eten:

Peter en zijn team ontvangen jullie radiofonisch elke zondag in UP-TO-DATE met telkens  een reeks interessante gasten. Paul zorgt voor de feilloze techniek en Roland kiest telkens weer een muziekthema. Daniël verwent de gasten met een koffietje. Luisteren dus van 10 tot 12 uur naar deze nieuwe aflevering van Up To Date op 106.2 FM (vanuit Deinze) of 107.8 FM (vanuit Aalter) of via de speciale knop “Luister Live” op de website www.radiotequila.be . Of via de Facebookpagina van Radio Tequila.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

8 − zeven =