Vooruitblik op Up To Date 1031

Vooruitblik op Up To Date 1031

augustus 19, 2023 Uncategorized 0

Zondagmorgen is er aflevering 1031 van UP TO DATE.  Emile en Peter snijden opnieuw interessante thema’s aan en ontvangen boeiende gasten. Ronny zorgt voor de techniek en Roland koos als muziekthema “Graceland 16.08.1977…” Stem af op 106.2 FM (vanuit Deinze)  of 107.8 FM ( vanuit Aalter). Ook wereldwijd te volgen via www.radiotequila.be of via FB-pagina.

Peter Bral is de eerste gast. Hij brengt met de Cultuurraad Zulte het Festival Van Vlaanderen naar de kerk van Machelen met het programma “IDENTIDADES : DE MAGIE VAN DE DUENDE” van het gezelschap ‘Dianto Reed Quintet’ op 15 september.

Kandidate Miss De Luxe Tamaica Toch uit Nazareth is 38 en vertelt waarom de verkiezing Miss De Luxe eigenlijk niet staat voor luxe.

De “Column van Carlos Alleene “. Carlos is journalist –publicist en brengt elke week om 11 uur een column. Deze kunnen gaan over de meest diverse onderwerpen en personen maar telkens met een knipoog naar de luisteraar

Secretaris Herman Van Haecke viert binnenkort met de seniorenvereniging Vl@s afdeling Deinze-Leieland hun 25-jarig bestaan.

Jeugdcoördinator Arno Corijn organiseert met de vzw Kajak Club Deinze ‘de Battle of Astene Sas’ op 3 september.

Peter en zijn team ontvangen jullie radiofonisch elke zondag in UP-TO-DATE met telkens een reeks interessante gasten. Ronny zorgt voor de feilloze techniek en Roland kiest telkens weer een muziekthema. Daniël verwent de gasten met een koffietje. Luisteren dus van 10 tot 12 uur naar deze nieuwe aflevering van Up To Date op 106.2 FM (vanuit Deinze) of 107.8 FM (vanuit Aalter) of via de speciale knop “Luister Live” op de website www.radiotequila.be . Of volg alles via de Facebookpagina van Radio Tequila.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 × vier =