Sterke stemmen uit Ondernemend Deinze: Sovilux, partner in audiovisuele beleving voor bedrijven

Sterke stemmen uit Ondernemend Deinze: Sovilux, partner in audiovisuele beleving voor bedrijven

augustus 24, 2023 Uncategorized 0

Deinze Industrie maakt podcast en radioprogramma over ondernemers, samen met Radio Tequila

De tweede aflevering van Sterke stemmen uit Ondernemend Deinze wordt uitgezonden op vrijdag 25 augustus 2023 tussen 11 en 12 u met Pieter en Alexis van Sovilux als centrale figuren.

Wat hebben een supermarkt, een showroom en een modern kantoor met elkaar gemeen? Ze hebben graag dat hun klanten en medewerkers in hun gebouwen een aangename tijd beleven. En daarin speelt het audiovisuele aspect- een mooie mix van muziek, verlichting, schermen en IT-infrastructuur- een grote rol. En dat Is nu net de missie van Sovilux.

Toen Pieter Voet in 2014 besloot vanuit zijn garage in Machelen-aan-de-Iele een eigen bedrijf op te starten, had hij al 15 jaar ervaring als audiovisueel expert in de installatie- en eventsector. Beslagen ten ijs, heet dat. Pieters doel was ondernemingen te helpen bij de integratie van licht, beeld en geluid om de gebruiksvriendelijkheid te verhogen. Bellewaerde en Moochie Frozen Yogurt waren de eerste bedrijven die bij hem aanklopten. Het zijn nog steeds tevreden klanten.

In 2018 kwam Alexis Verbeke aan boord van Sovilux. Hij staat samen met Pieter in voor de verkoop en uitwerking van talrijke grote projecten. Zo voorzag Sovilux meer dan 50 Delhaize-warenhuizen van hun audiovisuele installaties en zorgde het voor de geluidsinstallaties in verscheidene Oost-Vlaamse horecazaken. Ook wie een showroom of kantoor wil inrichten met interactieve schermen of een videoconferentiesysteem is bij Sovilux aan het juiste adres.

Negen jaar na de start heeft het bedrijf niet alleen een nieuwe uitvalsbasis – bedrijvencentrum De Prijkels – maar kunnen Pieter en Alexis ook rekenen op audiovisuele techniekers Jef, Tom, Kurt en een team van vaste onderaannemers.

Nieuwe gepassioneerde audiovisuele techniekers zijn altijd welkom!

www.sovilux.be

 Luisteren dus op vrijdag 25 augustus van 11 tot 12 uur naar deze nieuwe aflevering op 106.2 FM (vanuit Deinze) of 107.8 FM (vanuit Aalter) of via de speciale knop “Luister Live” op de website www.radiotequila.be . 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

7 + twintig =