Vooruitblik op Up To Date 1032

Vooruitblik op Up To Date 1032

augustus 26, 2023 Uncategorized 0

Zondagmorgen is er aflevering 1032 van UP TO DATE.  Judith en Peter ontvangen opnieuw boeiende gasten die praten over interessante thema’s. Henny zorgt voor de techniek en Roland koos als muziekthema “Muziek tussendoor…”. Stem daarom af op 106.2 FM (vanuit Deinze)  of 107.8 FM ( vanuit Aalter). Ook wereldwijd te volgen via www.radiotequila.be of via FB-pagina.

Sarah Lanckman is de eerste gast van Judith en Peter. Zij is brand Manager van Versele-Laga en heeft het over de Versele-Laga Run op 10/09

Manon Vekeman-Marcelis is kandidaat Miss Grace Benelux. Zij is 20 jaar en afkomstig uit Alsemberg in Vlaams-Brabant. Ze is studente LO & Bewegingswetenschappen aan UGent. Ze werd verkozen tot finaliste Miss Grace Benelux 2023. Ze wil graag komen uitleggen wat deze verkiezing juist zo speciaal maakt en zich onderscheidt van andere verkiezingen.

De Drie Mama’s zetten psychische kwetsbaarheid in de kijker met nieuwe voorstelling van Te Gek! Doris, Bénédicte, Greet en ook schepen van Welzijn Conny De Spiegelaere komen ons vertellen over de taboedoorbrekende voorstelling in het Leietheater met acteur Mathias Vergels op zaterdag 16 september.

De “Column van Carlos Alleene “. Carlos is journalist –publicist en brengt elke week om 11 uur een column. Deze kunnen gaan over de meest diverse onderwerpen en personen maar telkens met een knipoog naar de luisteraar

Bart De Waepenaere komt tekst en uitleg geven over een actie in de Oostmeersdreef in Deinze op 3 september omtrent verkeersveiligheid en sensibilisering.

Peter Van Hee is de molenaar van Huisekoutermolen. Hij organiseert het WK molenschieting in Huise-Zingem. Op zondag 3 september organiseren de werkgroep Huisekoutermolen, de Federatie van Vlaamse Historische Schuttersgilden en tot op vandaag de oudste Sint-Sebastiaansgilde uit Deinze voor de eerste maal een “Gaaischieting op de Huisekoutermolen”.

Peter en zijn team ontvangen jullie radiofonisch elke zondag in UP-TO-DATE met telkens een reeks interessante gasten. Henny zorgt voor de feilloze techniek en Roland kiest telkens weer een muziekthema. Daniël verwent de gasten met een koffietje. Luisteren dus van 10 tot 12 uur naar deze nieuwe aflevering van Up To Date op 106.2 FM (vanuit Deinze) of 107.8 FM (vanuit Aalter) of via de speciale knop “Luister Live” op de website www.radiotequila.be . Of volg alles via de Facebookpagina van Radio Tequila.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 × 4 =