Koffie, Croissants en Sport met als gast Eddy Bekaert van KMSK Deinze

Koffie, Croissants en Sport met als gast Eddy Bekaert van KMSK Deinze

september 2, 2023 Uncategorized 0

Luc Van Daele is zondagmorgen, zoals elke eerste zondag van de maand, weer de gastheer voor het sportprogramma “Croissants, koffie & Sport” op Radio Tequila. Zijn centrale gast is deze keer Eddy Bekaert.

Koffie, Croissants en Sport” kan elke eerste zondagmorgen van de maand beluisterd worden tussen 8 en 10 u. Luc brengt telkens één of meerdere gasten mee om met hem of haar de koffie en croissants te delen bij een leuke babbel.

Op deze eerste zondagmorgen van september komt Eddy Bekaert aanschuiven aan de studiotafel van Luc. Eddy is de ploegafgevaardigde van KMSK Deinze en weet bijgevolg alles over de interne keuken van deze ploeg uit de Challanger Pro League. Bovendien voelt Luc hem aan de tand over de  vierde speeldag, de thuiswedstrijd van de vorige dag tegen RFC Luik in de Dakota Arena..

Ronny zorgt voor de vlekkeloze techniek.

Je komt nog meer te weten als je afstemt op zondagmorgen 3 september tussen 8 en 10 u op Radio Tequila via FM 106.2 voor Deinze en de Leiestreek, op FM 107.8 voor Aalter en het Meetjesland of digitaal via de groene knop op de website www.radiotequila.be op jouw smartphone, tablet of laptop.

Luister op zondag naar Luc Van Daele

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 + zeventien =