Vooruitblik op Up To Date 1033

Vooruitblik op Up To Date 1033

september 3, 2023 Uncategorized 0

Zondag is er aflevering 1033 van UP TO DATE.  Emile en Peter ontvangen opnieuw boeiende gasten die praten over interessante thema’s.  Emile zorgt bovendien ook voor de techniek en Roland koos als muziekthema Blue Moon…” Stem af op 106.2 FM (vanuit Deinze)  of 107.8 FM ( vanuit Aalter). Ook wereldwijd te volgen via www.radiotequila.be of via FB-pagina.

Eerst een hoofdstuk Open Monumentendag. Voor ‘Olsene, een dorp tussen kerk en kasteel’ op 8, 9 en 10 september komen Paul Lapierre (parochiemedewerker), Willy Nachtergaele (Heemkundige Kring), schepen van Cultuur Michaël Vandemeulebroecke en Albert Dhuyvetter (voorzitter van de kerkfabriek) naar de studio bij Emile en Peter. hierover aan tafel zitten

Tweede luik van het onderwerp wordt verzorgd door Luc Bauters, want hij  komt de Open Monumentendag in Deinze toelichten dat als thema koos: Bruggen tussen oud en nieuw. Op zondag 10 september trekken ze in Deinze op Open Monumentendag naar het centrum van de stad.

De Landelijke Gilde Eke organiseert op 10 september de Hoevefeesten. Voorzitter Yves Ghyselinck en secretaris Viviane De Preester weten er alles over.

De “Column van Carlos Alleene “. Carlos is journalist –publicist en brengt elke week om 11 uur een column. Deze kunnen gaan over de meest diverse onderwerpen en personen maar telkens met een knipoog naar de luisteraar

Sofie Delporte is zelf bibliothecaris in Gavere maar is ook auteur. Zij bracht haar debuutroman ‘Ik kan je redden’ uit.

William Ploegaert en Carlos Alleene komen vertellen over de uitgave van het boek ‘ONTSLUIERD’.

Peter en zijn team ontvangen jullie radiofonisch elke zondag in UP-TO-DATE met telkens een reeks interessante gasten. Henny zorgt voor de feilloze techniek en Roland kiest telkens weer een muziekthema. Daniël verwent de gasten met een koffietje. Luisteren dus van 10 tot 12 uur naar deze nieuwe aflevering van Up To Date op 106.2 FM (vanuit Deinze) of 107.8 FM (vanuit Aalter) of via de speciale knop “Luister Live” op de website www.radiotequila.be . Of volg alles via de Facebookpagina van Radio Tequila.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

13 − vijf =