Radio Tequila live op Versele-Laga Run 2023

Radio Tequila live op Versele-Laga Run 2023

september 8, 2023 Uncategorized 0

Op zondag 10 september 2023 vindt de vijfde editie van de Versele-Laga Run plaats. Het wordt een echt stadsevenement met start en aankomst op de Markt in Deinze.

Voor de editie 2023 wordt er samengewerkt met atletiekclub AC Deinze. Samen werden drie mooie en gevarieerde parcours uitgetekend: 5, 14 of 21 km. Voor het eerst dus een halve marathon. De 14 en 21 km starten om 9.30 u. De 5 km om 9.50u.

Door deel te nemen steun je twee goede doelen. Husky’s ForeverHome vzw helpt poolhonden plaatsen en herplaatsen. De Kleppe is een vakantiecentrum voor mensen voor wie vakantie doorgaans niet evident is: mensen met een beperking, autisme, mensen in armoede, mensen die zorg nodig hebben,… Op het domein van De Kleppe zijn alle mogelijke zorghulpmiddelen voorzien. Het centrum kreeg al in 2018 als eerste in Vlaanderen het Autismevriendelijk-label. Bovendien spelen dieren er een belangrijke rol. De paarden, ezels, geiten, kippen, konijnen en varkens worden specifiek getraind om ingezet te worden als dieren met een therapeutische werking.

Radio Tequila Live

Het team van Up To Date, met Peter, Judith en Eva, brengt zondag live radio van op de Markt in Deinze tussen 9 u en 13 u. Er passeren heel wat gasten op de stand van Tequila:

9u15: Opening met Sarah Lanckman,  Brand Manager Versele-Laga

9u30: Startschot voor 14 km & 21 km

9u50: Gesprek met Jo Van Gansbeke van AC Deinze en startschot 5km.

10u45: Interview met Thomas Van der Plaetsen, peter van de Versele-Laga Run

11u: Robin Ronsyn, coördinator De Kleppe stelt zijn organisatie voor.

11u30: Fabienne is de verantwoordelijke van Husky’s Forever home vzw die haar organisatie komt voorstellen.

11u45: Uitreiking
– Het team van ‘De Kleppe’ komt op het podium voor de overhandiging van de cheques door Gwijde Versele van Versele-Laga.
– Het team van ‘Husky’s forever home VZW’,  Fabienne & Peter, komt op podium voor de overhandiging van de cheques door Gwijde Versele van Versele-Laga.

12u: Gesprek met schepen van sport Sofie D’hondt. en schepen van Evenementen Bruno Dhaenens, beiden lopen mee.

Tussendoor brengt Tequila uiteraard leuke en toepasselijke muziek, maar vooral veel verzoeknummers van de vrijwilligers en de goede doelen.

Luisteren dus van 9 tot 13 uur naar deze nieuwe aflevering van Up To Date ter gelegenheid van de Versele-Laga Run op 106.2 FM (vanuit Deinze) of 107.8 FM (vanuit Aalter) of via de speciale knop “Luister Live” op de website www.radiotequila.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

20 − vier =