Vooruitblik op Up To Date 1035

Vooruitblik op Up To Date 1035

september 16, 2023 Uncategorized 0

Zondagmorgen vanaf 10 u is er aflevering 1035 van UP TO DATE op Radio Tequila  Eva DG en Peter ontvangen opnieuw boeiende gasten die praten over interessante thema’s. Henny zorgt voor de techniek en Roland koos als muziekthema Amy 40…” Stem af op 106.2 FM (vanuit Deinze)  of 107.8 FM ( vanuit Aalter). Ook wereldwijd te volgen via www.radiotequila.be of via FB-pagina.

Dr. An-Sofie Goessaert is uroloog en grondlegger van het informatieplatform PlasPraat vzw. Mannen, vrouwen en kinderen kunnen bij deze vrouwelijke uroloog, terecht voor de uitwerking en behandeling van klachten van de nieren, blaas, prostaat of geslachtsorgaan. U kan in deze praktijk terecht voor alle urologische klachten, maar er is een bijzondere aandacht voor alle mogelijke plasproblemen, problemen van pijn of het niet goed functioneren van eerdergenoemde organen.

Domien Van Der Meiren is sinds kort de nieuwe directeur van het Leietheater in Deinze. Tijd om met hem kennis te maken.

De “Column van Carlos Alleene “. Carlos is journalist –publicist en brengt elke week om 11 uur een column. Deze kunnen gaan over de meest diverse onderwerpen en personen maar telkens met een knipoog naar de luisteraar

Dieter Depraetere, Stijn Van autreve en Tim Loobuyck maken van de kelderbibliotheek een Comedy Kelder, met 6 voorstellingen en workshops! “Humor Regnat Hic of Hier heerst humor” is hun slagzin. Daar komt nu nog in extremis een 7de voorstelling bij op 26 sept a.s met Jan Jaap. De stad Deinze heeft nu ook een eigen comedyclub en dit in de bibliotheekkelder op de Markt. De drie initiatiefnemers zijn Dieter Depraetere, Stijn Van autreve en Tim Loobuyck. Stijn is voorzitter en Tim programmamanager. Beiden hebben al enige ervaring in de comedywereld.

Geert Dewitte van AD Delhaize Deinze en Stefaan De Groote, voorzitter van de Heemkundige Kring het Land van Nevele, komen de actie ‘Verzamel Historisch Deinze’ voorstellen, die op donderdag 14 september van start is gegaan en 8 weken duurt..

Peter en zijn team ontvangen jullie radiofonisch elke zondag in UP-TO-DATE met telkens een reeks interessante gasten. Henny zorgt voor de feilloze techniek en Roland kiest telkens weer een muziekthema. Daniël verwent de gasten met een koffietje. Luisteren dus van 10 tot 12 uur naar deze nieuwe aflevering van Up To Date op 106.2 FM (vanuit Deinze) of 107.8 FM (vanuit Aalter) of via de speciale knop “Luister Live” op de website www.radiotequila.be . Of volg alles via de Facebookpagina van Radio Tequila.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 × drie =