Vooruitblik op Up To Date 1030

Vooruitblik op Up To Date 1030

augustus 12, 2023 Uncategorized 0

Aflevering 1030 van UP TO DATE. wordt deze zondagmorgen verzorgd door Guido en Peter. Zoals elke week ontvangen zij interessante gasten in de studio van Radio Tequila. Ronny zorgt voor de techniek en Roland koos als muziekthema “Brede’ keuze vandaag…” Afstemmen dus op 106.2 FM (vanuit Deinze) of 107.8 FM ( vanuit Aalter). Ook wereldwijd te volgen via www.radiotequila.be of via de Facebook-pagina.

Eerste gast deze zondag is coverband CINCLOON met drummer Sybrent (Staessen) en zanger/gitarist Ruben (Tollet), die ook manager is van de band. Ambiance. Originaliteit. Mixes en mash-ups in 12 verschillende talen uit 6 decennia muziekgeschiedenis.

Met Denis Herman heeft de stad Deinze er een tweede belleman bij. Vorige week zaterdag 22 juli werd Denis Herman als tweede belleman aangesteld in de raadzaal door het stadsbestuur en de Gilde van de Bellemannen.

De “Column van Carlos Alleene “. Carlos is journalist –publicist en brengt elke week om 11 uur een column. Deze kunnen gaan over de meest diverse onderwerpen en personen maar telkens met een knipoog naar de luisteraar

Finaliste Miss Grace Benelux Sabrina Claes brengt ons een positief verhaal van zelfvertrouwen.

Op 1 en 2 september vindt in Machelen Tobbedansen plaats. Henri Van Oost en co komen er ons alles over vertellen.

Peter en zijn team ontvangen jullie radiofonisch elke zondag in UP-TO-DATE met telkens een reeks interessante gasten. Ronny zorgt voor de feilloze techniek en Roland kiest telkens weer een muziekthema. Daniël verwent de gasten met een koffietje. Luisteren dus van 10 tot 12 uur naar deze nieuwe aflevering van Up To Date op 106.2 FM (vanuit Deinze) of 107.8 FM (vanuit Aalter) of via de speciale knop “Luister Live” op de website www.radiotequila.be . Of volg alles via de Facebookpagina van Radio Tequila.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

15 − twaalf =