Vooruitblik op Up To Date 1073

Vooruitblik op Up To Date 1073

juni 22, 2024 Uncategorized 0

Zondagmorgen presenteren Judith en Christian aflevering 1073 van UP TO DATE.  Er worden opnieuw interessante gasten verwacht. Henny zorgt voor de techniek en Roland koos als muziekthema “We want Cash! (Resurrection)”.  Afstemmen dus zondagvoormiddag 23 juni van 10 tot 12 u op 106.2 FM voor de regio Deinze en Aalter. Ook wereldwijd te volgen via www.radiotequila.be.

Ivan De Jonghe is ondervoorzitter van de Cultuurraad van Deinze en komt ons informeren over het tweedaags programma Vlaanderen Feest 2024 in Deinze.

Geert Bouckaert, Christophe Vekeman en Lode Verbanck vieren Johnny Cash in de kerk te Poesele op zaterdag 20 juli 2024. Schrijver en countrykenner Christophe Vekeman bracht ook het boek ‘Tot God’ uit. Op 12 september 2003 verwisselde de Man In Black het tijdelijke voor het eeuwige. Maar op 3 september 2023 stond hij op uit de doden. Geert Bouckaert, Lode Verbanck en schrijver Christophe Vekeman lanceerden toen de voorstelling Johnny Cash: The Resurrection. Deze zomer keert Bouckaert, opgegroeid in Meigem, terug naar zijn roots, en komt de voorstelling naar Deinze. Het is de eerste culturele activiteit die zal plaatsvinden in de door het Leietheater gerestaureerde kerk van Poesele.

De “Column van Carlos Alleene “. Carlos is journalist –publicist en brengt elke week om 11 uur een column. Deze kunnen gaan over de meest diverse onderwerpen en personen maar telkens met een knipoog naar de luisteraar

Christian Lapinne ontvangt aan tafel de zaakvoerster van The Silver Fox Foods, Stephanie Machiels uit Astene. Zij startte vorig najaar deze gluten- en zuivelvrije bakkerij- en traiteurszaak onder het motto ‘Beter eten = beter leven’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

dertien − 4 =