Sterke stemmen uit Ondernemend Deinze met Peter De Roo van De Roo Schilderwerken

Sterke stemmen uit Ondernemend Deinze met Peter De Roo van De Roo Schilderwerken

juni 27, 2024 Uncategorized 0

Deinze Industrie maakt maandelijks een podcast en een radioprogramma over ondernemers, samen met Radio Tequila. De nieuwe aflevering van Sterke stemmen uit Ondernemend Deinze wordt uitgezonden op vrijdag 28 juni tussen 11 en 12 u met Peter De Roo van Raamdecoratie Tende en De Roo Schilderwerken als gast.

Gastvrouw Yannic Demeyer spreekt deze maand met Peter De Roo.

De Roo is al drie generaties beschikbaar voor al jouw schilder- en decoratiewerken. Van schilderwerken tot totale interieurinrichting: zowel particulieren als bedrijven en architecten weten dat ze al decennia lang terecht kunnen bij De Roo. De roots van Schilderwerken De Roo gaan terug tot 1934, toen Georges De Roo een schildersbedrijf overnam en samen met zijn echtgenote een verfwinkel runde. Zonen Hubert en Robert bouwden de zaak verder uit, terwijl Huberts echtgenote Christiane de verfwinkel omvormde tot een decoratiebedrijf. Met Peter staat vandaag de derde generatie aan het roer en is de zaak een toonaangevende speler in kwalitatieve schilder- en decoratiewerken, met klantvriendelijkheid als rode draad. Ook in lak- en spuitwerk, raamdecoratie, mortex, vloerbekleding en akoestiek is De Roo expert. En dankzij de in-house spuitcabine kunnen klanten hun meubelen laten spuiten in gelijk welke kleur. En dat voor meubels in alle materialen, zoals hout, glas en metaal.

Zelfs voor een last-minute werkje kun je terecht bij De Roo.

Het bedrijf beschikt over een uitgebreid netwerk aan professionals, stuk voor stuk cracks in hun vak, die vlot en snel inzetbaar zijn. Bij De Roo staat ontzorgen hoog in het vaandel.

De Roo Schilderwerken is ondertussen aan een nieuw hoofdstuk begonnen. Na ettelijke jaren op de Markt in Deinze vertoefd te hebben, maken wij de switch naar een nieuw gebouw in bedrijvenzone De Prijkels. Ons nieuw adres is Prijkelhoek 22, 9800 Deinze.

Meer info op Schilder raamdecoratie Deinze (de-roo.be)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

19 + 15 =