Vooruitblik op Up To Date 1074

Vooruitblik op Up To Date 1074

juni 29, 2024 Uncategorized 0

Zondagmorgen presenteren Eva D’haene en Eva Degeyter aflevering 1074 van UP TO DATE met opnieuw interessante gasten aan tafel. Ronny zorgt voor de techniek en Roland koos als muziekthema “Demain, la France… et le Tour…”  Afstemmen dus op 106.2 FM voor de regio Deinze en Aalter. Ook wereldwijd te volgen via www.radiotequila.be of de live Facebookpagina.

Café De Welkom uit Ouwegem viert zijn 50-jarig bestaan. De zussen Katrien en Annemie Vanheuverswyn stellen het programma van het feestweekend op 6 & 7 juli voor.

Schepen van Sport van Deinze Sofie Dhondt komt uitleg geven over de organisatie van de Jacques Rogge Challenge. Om haar inwoners voor te bereiden op dit topevent organiseert Stad Deinze een Challenge, vernoemd naar dokter Jacques graaf Rogge, ereburger van Deinze en voormalig IOC-voorzitter.

Eva & Eva praten ook met Stijn Van autreve en Dieter Depraetere, respectievelijk voorzitter en secretaris & penningmeester alsook medeoprichters van Comedy Kelder over de ‘9 Days of Comedy’ tijdens de Deinse Feesten.

De “Column van Carlos Alleene “. Carlos is journalist –publicist en brengt elke week om 11 uur een column. Deze kunnen gaan over de meest diverse onderwerpen en personen maar telkens met een knipoog naar de luisteraar

De Bloedprocessie Meigem is helemaal terug! Het bestuur wordt in de studio vertegenwoordigd door Kristof Herteleer, Karen Steyaert, Bart Vermaercke en Mikel Stanz (foto) en komt de verrijzenis voorstellen.

Schepen van Tielt Grietje Goossens geeft tekst en uitleg over de Tieltse Europafeesten, telkens in het eerste volle weekend van juli. Het ontstaan ervan gaat terug tot 1959. De Tieltse Europafeesten groeiden uit tot een driedaags gratis stadsfestival met optredens van topartiesten, internationale straatanimatie en een kleurrijke braderie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

7 + tien =