Vooruitblik op Up To Date 1072

Vooruitblik op Up To Date 1072

juni 15, 2024 Uncategorized 0

Op zondagmorgen 16 juni presenteren Eva Degeyter en Peter aflevering 1072 van UP TO DATE.  Ze ontvangen opnieuw interessante gasten. Ronny zorgt voor de techniek en Roland koos het passende muziekthema “About our Devils!”.  Afstemmen dus tussen 10 en 12 u op 106.2 FM vanuit Deinze en Aalter. Ook wereldwijd te volgen via de groene knop op www.radiotequila.be en de Facebookpagina.

Alvorens de grote vakantie begint, nodigt fotoclub Hansbeke 2.0 iedereen uit op hun nieuwe fototentoonstelling met als thema “Ongewoon gewoon”. De toegang is gratis! Deze vindt plaats tijdens het weekend van de juni kermis in Hansbeke.Voorzitter Mireille Heindryckx nodigt jullie uit.

De Deinse kunstenaar Bart Van Hee vertelt over zijn kunstwerk ‘Where once the golden river ran’! Op 7 juni werd in de tuin van mudel in Deinze zijn kunstwerk ingehuldigd. Bart Van Hee liet zich hiervoor inspireren door ‘Waterlelies’ van Emile Claus.

De “Column van Carlos Alleene “. Carlos is journalist –publicist en brengt elke week om 11 uur een column. Deze kunnen gaan over de meest diverse onderwerpen en personen maar telkens met een knipoog naar de luisteraar

Roel Berlaen stelt de tweede editie van ‘Rock Gaston’ in Zulte voor. Zo krijgt het Zults Kermisweekend van 29 juni in Jeugdhuis Knipperlicht een muzikale toets, met 4 bands uit de regio en een afterparty.

We maken tenslotte kennis met de muziekband Trisonic. Manager Walter Brits – vroeger ook van Blue Blot – is onze gast. We hebben het o.a. over de release van het bekende nummer “DayDream”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

dertien + twaalf =