Radio Tequila goes Radio Vesalius

Radio Tequila goes Radio Vesalius

juni 9, 2024 Uncategorized 0

Het schooljaar loopt stilletjes op zijn einde in Vesalius Basisverpleegkunde Deinze in de Peter Benoitlaan in Deinze. Maar men beseft daar dat er nog een stresserende week op de leerlingen afkomt, die alles op alles zetten om goede examens af te leggen.

Ook het korps heeft jaren, en voor sommigen zelfs vele jaaaaaaaren 😉, geleden, examenperiodes meegemaakt en zij weten maar al te goed dat dit niet altijd evident is. Daarom willen zij hun leerlingen met man en macht aanmoedigen om door te gaan en niet op te geven!

Om die reden richten zij, Vesalius Basisverpleegkunde Deinze, op donderdag 13 juni van 20 – 22 u Radio Vesalius in op Radio Tequila. Hoe cool is dat!

Hierbij mag elke module van de school één liedje aanvragen dat zal gespeeld worden tijdens de uitzending. Kies bij voorkeur een lied waarvan jullie allen opbeuren en waarbij jullie alles eventjes kunnen loslaten.

Noteer bij de naam jullie klascode zodat presentator Thomas Cole die tijdens de live uitzending kan vermelden.

Bovendien zou het fijn zijn mochten jullie ook één nummer aanvragen voor jullie klasleerkracht(en).

Naast team Vesalius Deinze kunnen ook jullie partner, kinderen, vrienden, familie, kennissen, oud-studenten,… een nummer aanvragen via de Forms.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

7 + zestien =