Vooruitblik op Up To Date 1071

Vooruitblik op Up To Date 1071

juni 8, 2024 Uncategorized 0

Op zondag 9 juni moet je niet enkel gaan stemmen maar kan je ook afstemmen op 106.2 FM voor aflevering 1071 van UP TO DATE.  Eva Germeys en Guido ontvangen aan hun tafel bijzondere gasten. Henny zorgt voor de techniek en Roland koos het passende muziekthema “STEM 106.2 FM… ”.  Afstemmen dus op 106.2 FM (vanuit Deinze en Aalter). Ook wereldwijd te volgen via de groene knop op www.radiotequila.be.

Tinnie Vermeir opent binnenkort “Het Verbindingshuis” in de K. Picquélaan te Deinze en zet daar ook haar coachpraktijk “Tinspireert” verder. Tinnie en haar partner Laurens gingen samen het avontuur aan om het voormalig ‘Schoonheidsinstituut Martine’ in Deinze te kopen zodat ze er op het gelijkvloers 2 workshops – en meetingruimtes konden creëren. Tinnie zelf heeft al sedert 2018 haar eigen coachpraktijk Tinspireert.

Elke Olim (foto) werd als NMBS-treinbegeleider bekend door haar TikTok filmpjes. Zij werkt al een tijdje als treinbegeleider en treedt daarmee in de voetsporen van haar papa. Ze maakte van haar job als treinbegeleidster een filmpje en postte dit per ongeluk op TikTok. Ze kreeg duizenden reacties.

De “Column van Carlos Alleene “. Carlos is journalist –publicist en brengt elke week om 11 uur een column. Deze kunnen gaan over de meest diverse onderwerpen en personen maar telkens met een knipoog naar de luisteraar

Lieve en Johan van het centrum Lichtziel uit Nevele. Sinds 2 jaar bestaat het centrum Lichtziel ook in Nevele, maar daarvoor al vele jaren in Destelbergen en Sint-Amandsberg. Ze bieden meditaties, familieopstellingen, zangcirkels, etc. aan en willen zo ook graag voor een wat breder publiek bekend worden. Ze gaan dan ook deze zomer een tent op hun domein van 5000m2 optrekken waar ze concertjes, een Indisch weekend en familie opstellingen zullen laten plaatsvinden.

Bart De Waepenaere organiseert met het buurtcomité Oostmeersdreef 2.0 een 1ste Wandel-foto zoektocht. Men kan tussen 16 juni en 25 augustus op zoek gaan in de Oostmeersdreef en omliggende straten te Deinze en dit via een uitgestippelde parcours van 3,5km.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

dertien + 20 =