De Poëtische Rode Avond met Patrick Verstraete

De Poëtische Rode Avond met Patrick Verstraete

juni 5, 2024 Uncategorized 0

Op donderdagavond 6 juni 2024 is Patrick Verstraete te gast bij Rob en Nikki in De Poëtische Rode Avond op Radio Tequila.

Patrick is geboren in 1958 in een ver land, maar Deinze is hem altijd nabij gebleven. Met een lange omweg naar Leuven, waar hij sociologie studeerde eind de jaren ’70. Hij bleef er hangen als aspirant NFWO en assistent, tot zijn vrouw Anne hem kwam halen uit die ivoren toren. Hij was daarna professioneel actief in de direct marketing en data kwaliteit.

Patrick is lid van DeCeDe sinds de oprichting ervan door stadsdichter Martin Carette. Bij gelegenheden gedragen door Decede komt hij met gedichten naar buiten. Zo onlangs nog op de 18de Biënnale. Zijn gedichten staan ook geregeld op Facebook en elke maand heeft hij een gedicht klaar voor wie die maand verjaart. Deze bundelt hij soms in eigen beheer. Omdat er altijd een weg is naar ergens.

Donderdag draagt hij enkele gedichten voor die gedragen worden in een bedje van klassieke muziek.

Stem dus om 20 u. af op FM106.2 voor de regio Deinze en Aalter of luister live op www.radiotequila.be (andere regio’s in deze wereld).

Wie niet live kan luisteren krijgt een maand lang een tweede kans op dezelfde website via de knop Tequila Gemist.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

acht + negentien =