Vooruitblik op Up To Date 1061

Vooruitblik op Up To Date 1061

maart 30, 2024 Uncategorized 0

Op zondagmorgen 31 maart is het Pasen maar toch is er ook aflevering 1061 van UP TO DATE. Guido en Peter ontvangen opnieuw boeiende gasten. Ronny zorgt voor de techniek en Roland koos als muziekthema “Zalige schijfjes…”. Afstemmen dus op 106.2 FM (vanuit Deinze)  of 107.8 FM ( vanuit Aalter). Ook wereldwijd te volgen via www.radiotequila.be.

Sofie Verzele uit Deinze maakt een carrièreswitch: van de mode naar de culinaire wereld met Funky Ouma. Zij is gekend van de damesboetiek Grusenmeyer Lady, iets wat ze meer dan 30 jaar deed. Maar sinds kort is ze nu het gezicht van het Zuid-Afrikaanse Funky Ouma wat staat voor originele zoutmengelingen.

Voorzitter Stefaan Lambert (foto) brengt tijdens de Paasvakantie met het Vyncktse Tejater hun 35ste productie:“Hoe wordt alles ‘goed geregeld’?” Café De Vulle Pinte én baas Ludo hebben veel dingen gemeen: vervallen, vuil, zonder toekomst en geld. Bovendien is hij én zijn café niet meer gewenst in het dorp.

De “Column van Carlos Alleene “. Carlos is journalist –publicist en brengt elke week om 11 uur een column. Deze kunnen gaan over de meest diverse onderwerpen en personen maar telkens met een knipoog naar de luisteraar

Willy Planckaert wordt deze week 80 jaar (°5/04/1944). Met hem blikken we nog even terug op zijn fantastische wielercarrière en zijn pronostiek voor de Ronde Van Vlaanderen en Parijs-Roubaix.

Nog meer fietsgeweld met Fietsersbond Deinze. Zij houden een protestactie op zondag 7 april. Eddy Donné komt hierover meer uitleg geven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 × vier =