Vooruitblik op Up To Date 1060

Vooruitblik op Up To Date 1060

maart 23, 2024 Uncategorized 0

Op zondagmorgen 24 maart 2024 is er aflevering 1060 van UP TO DATE. Judith en Peter ontvangen ook deze zondag weer boeiende gasten. Henny zorgt voor de techniek en Roland koos als muziekthema “Wekelijkse kost…”.  Afstemmen dus op 106.2 FM (vanuit Deinze)  of 107.8 FM ( vanuit Aalter). Ook wereldwijd te volgen via www.radiotequila.be en onze Facebookpagina.

Basketbalspeelster Laure Résimont werd verkozen tot sportvrouw van het jaar in Deinze. Zij speelt bij Kangeroes Basket Mechelen waarmee ze voor het derde opeenvolgend jaar op zoek gaat naar de landstitel. Ze maakt ook deel uit van de Belgian Cats.

Jeugdauteur Marc De Bel schrijft een nieuw boek over ‘De zusjes Kriegel’. “De spookspeler” komt uit begin april. Maar er is nog veel meer!

De “Column van Carlos Alleene “. Carlos is journalist –publicist en brengt elke week om 11 uur een column. Deze kunnen gaan over de meest diverse onderwerpen en personen maar telkens met een knipoog naar de luisteraar

194 jaar aan onze tafel: Ivonne wordt morgen 100 jaar. Daniël werd deze week 94 jaar. Hoe word ik zo oud? Boeiende verhalen vol wijsheid…

Geert Simoen en Iris Van Dale komen ons meer vertellen over de 30ste editie van de Tuin- en Lifestylebeurs in het prachtig domein Kasteel Ooidonk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 × 3 =