Sterke stemmen uit Ondernemend Deinze: Kristof Torck van Torck Exterieur

Sterke stemmen uit Ondernemend Deinze: Kristof Torck van Torck Exterieur

maart 21, 2024 Uncategorized 0

Deinze Industrie maakt maandelijks een podcast en een radioprogramma over ondernemers, samen met Radio Tequila. De achtste aflevering van Sterke stemmen uit Ondernemend Deinze wordt uitgezonden op vrijdag 22 maart 2024 tussen 11 en 12 u met Torck Exterieur als gast.

Gastvrouw Yannic Demeyer spreekt met Kristof Torck, derde generatie, want Torck Exterieur is 60 jaar oud en betrok onlangs hun nieuwe vestiging.

Torck is in Deinze en omstreken een gevestigde naam. Het bedrijf heeft sinds de oprichting in 1964 zijn gamma gevoelig uitgebreid: van installateur van garagepoorten en zonwering via terrasoverkappingen en inbraakveilige deuren tot carports en
brievenbussen. Anno 2024 kun je bij Torck terecht als particulier en als professional.

Torck Exterieur gaat prat op zijn onberispelijke service, comfort, design en kwaliteit. Nood aan een nieuwe poort? Dan demonteert Torck de oude en zet ze de nieuwe in de plaats. Heb je na de geleverde dienst nog vragen? Geen probleem. Er is altijd een aanspreekpunt, wat je vraag ook mag zijn. Grote troef van het bedrijf is dat het een one-stop-shop is: bestelde producten worden niet enkel geproduceerd en geleverd door eigen personeel, maar ook geïnstalleerd.

Dit jaar blaast Torck 60 kaarsjes uit en nam het onlangs zijn intrek in het nieuwe bedrijfsgebouw aan de afrit van de E17, Prijkelhoek 28, Deinze. Naast een ruime toonzaal is er een ruimte voor opleiding van het eigen personeel en van professionele klanten. In de oude toonzaal aan de E3-Laan 60 kun je, net als vroeger, nog steeds terecht voor wisselstukken en afhalingen.

Ter ere van het jubileumjaar is het logo ook aangepast en komt ‘Sinds 1964’ nog meer op de voorgrond te staan.

Luisteren dus op vrijdag 22 maart van 11 tot 12 uur naar deze nieuwe aflevering op 106.2 FM (vanuit Deinze) of 107.8 FM (vanuit Aalter) of via de groene knop “Luister Live” op de website www.radiotequila.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

13 − een =