Vooruitblik op Up To Date 1059

Vooruitblik op Up To Date 1059

maart 16, 2024 Uncategorized 0

Op zondag 17 maart is er aflevering 1059 van UP TO DATE. Eva Degeyter en Peter ontvangen opnieuw boeiende gasten. Ronny zorgt voor de techniek en Roland koos als muziekthema Easy Listening…”.  Afstemmen dus op 106.2 FM (vanuit Deinze)  of 107.8 FM ( vanuit Aalter). Ook wereldwijd te volgen via www.radiotequila.be.

Auteur Thomas Desmet brengt op 19 maart zijn tweede YoungAdult-detective verhaal uit ‘Arendsoog – 5 voor 12’, een verhaal met dezelfde personages maar wel een volledig ander verhaal. Vorig jaar was Thomas al te gast met zijn YA-detectivedebuut ‘Arendsoog: een brug te ver’ . Dit jaar organiseert hij de boekenvoorstelling in de bibliotheek van Zulte op zondagvoormiddag 24 maart, dus in de jeugdboekenmaand. Naast de boekvoorstelling heeft Thomas een zoektocht in de bib in elkaar geknutseld voor ook wat jongere detectives dan waar zijn boek op gericht is (9+).

Peter Lambert vertelt over “Franklin, Ode to Aretha” dat op zaterdag 6 april plaats heeft in het Leietheater in Deinze. The Queen of Soul wordt er gevierd met een wervelende show.

De “Column van Carlos Alleene “. Carlos is journalist –publicist en brengt elke week om 11 uur een column. Deze kunnen gaan over de meest diverse onderwerpen en personen maar telkens met een knipoog naar de luisteraar

David van LavitoBeats en Sarah van Go Forest lanceerden onlangs ‘The Climate Song’. Go Forest is een organisatie die zich bezighoudt met het duurzaam planten van bomen in onder meer Peru en Argentinië. Zo werden er de afgelopen jaren meer dan 500.000 bomen geplant.

Eddy Govert uit Brugge blikt terug op 40 jaar zangcarrière. Maar daarvoor was hij ook al aan de slag als componist, auteur en accordeonist en maakte hij honderden opnames voor andere artiesten. Nu verscheen op Spotify een uitgebreid overzicht van de opnames die verschenen tijdens zijn 40-jarige carrière. Heel wat liedjes zullen bekend in de oren klinken, terwijl heel wat andere nummers een ware ontdekking zijn voor de luisteraar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 × 2 =