Vooruitblik op Up To Date 1058

Vooruitblik op Up To Date 1058

maart 9, 2024 Uncategorized 0

Op zondag 10 maart is er aflevering 1058 van UP TO DATE. Eva Germeys en Peter ontvangen opnieuw boeiende gasten. Michael zorgt voor de techniek en Roland koos als muziekthema “Het mooiste moment…”.  Afstemmen dus op 106.2 FM (vanuit Deinze)  of 107.8 FM ( vanuit Aalter) of live via de FB-pagina van Tequila . Ook wereldwijd te volgen via www.radiotequila.be.   

De nieuwe lichting afgestudeerde verpleegkundigen Vesalius Verpleegkunde staat klaar voor het werkveld. Hierover brengt coördinator Heleen Schietse van de vestiging in Deinze meer uitleg. Er is een Infodag op zaterdag 20 april.

Mario Taelman (49) uit Deinze is één van de vier kandidaten voor de titel van Eierboer 2024 tijdens de 68ste Gulden Eifeesten te Kruisem. De verkiezing vindt plaats op 31 maart.

De “Column van Carlos Alleene “. Carlos is journalist –publicist en brengt elke week om 11 uur een column. Deze kunnen gaan over de meest diverse onderwerpen en personen maar telkens met een knipoog naar de luisteraar

Rudy Gheyssens is voorzitter van ECC (Europees Cartoon Center) in Kruishoutem en heeft het over de tentoonstellingen, Valerii Momot en CARtooNAVAL en de boekperformance Draw for Change

Garry Hagger verbreedt zijn muzikale ‘Horizon’ met een nieuwe topsong. Afgelopen jaar sloeg Garry Hagger het pad in van de Nederlandstalige popmuziek met o.a. ‘Alles Wat Ik Wil’, goed voor bijna een half miljoen Spotify-streams. Dat legde de veelzijdige zanger van ‘Het Allermooiste’ geen windeieren en zorgde voor heel wat optredens met zijn liveband op o.a. de Parkies-concerten. Dit voorjaar schakelt hij een versnelling hoger met de release van zijn nieuwe single ‘Horizon’, een track waar hij zelf aan meeschreef.

Afstemmen dus op zondag 10 maart 2024 tussen 10 en 12 u op 106.2 FM (voor de regio Deinze) of 107.8 FM (voor de regio Aalter) of live via de FB-pagina van Tequila. Ook wereldwijd te volgen op smartphone, tablet of laptop via www.radiotequila.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zestien − 4 =