De Poëtische Rode Avond met Annemie Deckmyn

De Poëtische Rode Avond met Annemie Deckmyn

maart 6, 2024 Uncategorized 0

Op donderdagavond 7 maart is dichter Annemie Deckmyn te gast in de Poëtische Rode Avond op Radio Tequila bij Rob en Nikki.

Voor Annemie (Gent, 1955) was er altijd plaats voor literatuur en poëzie in haar leven. In 2006 won zij de wedstrijd sms-poëzie georganiseerd door Base, het Festival van Vlaanderen en het Gentse Poëziecentrum. Schrijven werd een hobby en ze sloot aan bij de poëzieworkshops van Roel Richelieu Van Londersele. Zij won tweemaal de Prijs voor religieuze poëzie Gerolfswal (2006, 2009) en plaatste zich tweemaal (2013, 2021) in de Top 100 van “De gedichtenwedstrijd” in Nederland) In 2021 werd ze genomineerd voor de Melopee-poëzieprijs georganiseerd door de gemeente Laarne.

Haar twee gedichtenbundels “Alles gebeurt onderweg” (2018) en “Storm na storm” (2022) verschenen bij Uitgeverij P. Een selectie van haar gedichten is opgenomen in diverse bloemlezingen.

Annemie koos zelf stemmige muziek die bij haar gedichten past. Het wordt ook deze keer een klankrijke uitzending.

Stem donderdag om 20u. af Radio Tequila op FM106.2 (groot-Deinze) of FM107.8 (groot-Aalter). Daarbuiten kan je de uitzending live beluisteren op de website www.radiotequila.be . Op dezelfde webstek kan je een maand lang het programma herbeluisteren onder de knop Tequila Gemist.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 × vier =