Vooruitblik op Up To Date 1057

Vooruitblik op Up To Date 1057

maart 2, 2024 Uncategorized 0

Op zondag 3 maart is er aflevering 1057 van UP TO DATE. Eva D’haene en Peter ontvangen opnieuw heel interessante gasten. Ronny zorgt voor de techniek en Roland koos het muziekthema “SPRING-MUZIEK”.  Afstemmen daarvoor op 106.2 FM (vanuit Deinze)  of 107.8 FM ( vanuit Aalter) of live via de FB-pagina van Tequila . Ook wereldwijd te volgen via www.radiotequila.be.   

Harpist Stef Van Vynckt uit Deinze brengt een wereldpremière. Op 8 maart treedt hij op in Gent in Ha Conferts met “This ain’t fake”.

Luc Ameye is de voorzitter van Toneelvereniging ’t Olsenaarke vzw. Zij brengen di jaar, op 15 maart, “Vuurwerk op de bolletjeskermis”.

De “Column van Carlos Alleene “. Carlos is journalist –publicist en brengt elke week om 11 uur een column. Deze kunnen gaan over de meest diverse onderwerpen en personen maar telkens met een knipoog naar de luisteraar

Michel Verougstraete organiseert met Lions Club Deinze een Wijnevent in het Filliers Meeting Center Deinze op zaterdag 9 maart

Vrijdag was er het Sportreferendum Deinze 2023 in het Leietheater in Deinze. Er werden in totaal 12 trofeeën uitgereikt. Vandaag ontvangen we aan onze tafel de sportman, Sil De Brauwere, cyclocrosser en mountainbiker, en Melissa Bouman van Dance4Life, verkozen als de tofste sportclub.

Afstemmen dus op zondag 3 maart 2024 tussen 10 en 12 u op 106.2 FM (voor de regio Deinze) of 107.8 FM (voor de regio Aalter) of live via de FB-pagina van Tequila. Ook wereldwijd te volgen op smartphone, tablet of laptop via www.radiotequila.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vier − een =