Vooruitblik op Up To Date 1054

Vooruitblik op Up To Date 1054

februari 10, 2024 Uncategorized 0

Op zondag 11 februari 2024 is er aflevering 1054 van UP TO DATE. Guido en Peter ontvangen opnieuw heel interessante gasten. In deze Valentijnperiode halen zij relatie-experte Kathleen Callewaert uit Gullegem (Kortrijk) naar onze studio. Ze onthult voor onze luisteraars de meest opmerkelijke datingtrends van dit jaar. Henny zorgt voor de techniek en Roland koos, in het kader van Valentijn en de Valentijnswandeling, het passend muziekthema “Walking in love….”.  Stem hiervoor af op 106.2 FM (vanuit Deinze)  of 107.8 FM ( vanuit Aalter) of live via de FB-pagina van Tequila . Ook wereldwijd te volgen via www.radiotequila.be.

Valerie Lehouck van VZW Vermaakbaar, Sade De Lange en Floor Lammertijn, beide leerlingen van het 3de middelbaar St;-Theresia, hebben het over de organisatie van een Repair-café op 24.02 en 25.05 van 10u. tot 13u.

Stefaan ‘Stefano’ Vandekerkhove uit Harelbeke bracht op zijn 77ste de single ‘Memories of Summer’ uit.  Muzikaal begon hij in 1963 als zanger in de band The Boemerangs waarmee ze zo’n 10 jaar in de Vlaamse en Franse zalen hebben opgetreden en vele voorprogramma’s hebben gedaan, zoals Adamo, Enrico Macias, André Brasseur of Will Tura.

De “Column van Carlos Alleene “. Carlos is journalist –publicist en brengt elke week om 11 uur een column. Deze kunnen gaan over de meest diverse onderwerpen en personen maar telkens met een knipoog naar de luisteraar

Nog meer nieuws van het muziekfront. Ann Vanderplaetsen bracht een nieuwe CD uit, ‘La vie en rose, la vie en bleu’. Ze kreeg opvallend een toffe review op Musiczine! Wij zijn alvast benieuwd.

Met Valentijn om de hoek wil relatie-experte Kathleen Callewaert uit Kortrijk de luisteraars een voorproefje geven in de opwindende wereld van dating in 2024. Ze onthult graag de vier meest opmerkelijke datingtrends van dit jaar.

Afstemmen dus op zondag 11 februari 2024 tussen 10 en 12 u op 106.2 FM (voor de regio Deinze) of 107.8 FM (voor de regio Aalter) of live via de FB-pagina van Tequila. Ook wereldwijd te volgen op smartphone, tablet of laptop via www.radiotequila.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

9 − 9 =