Valentijn op Tequila

Valentijn op Tequila

februari 10, 2024 Uncategorized 0

Radio Tequila organiseert op zondag 11 februari 2024 niet alleen de 17e editie van de Valentijnswandeling, traditioneel altijd op de zondag voor Valentijn, maar ook in de zondagprogramma’s worden de verliefden en de liefde gevierd. Tijdens de wandeling brengt Tequila toepasselijke muziek, die de wandelaars (zouden) kunnen volgen op hun smartphone, maar ook wie thuis blijft kan op die manier toch een beetje mee genieten.

Het begint al vanaf 10 u met de platenkeuze van Roland voor Up To Date. Henny selecteert tussen de gesprekken door muziek van John Lennon, Timy Yuro, Philippe Robrecht, Etta James, Solomon Burke, Vanessa Paradis, Al Green, Yasmine, Louis Armstrong, Temptations, Leonard Cohen, The Beatles, Amy Winehouse, Charles Aznavour, Sammi Smith, Gilbert Bécaud, Aretha Franklin, Frank Sinatra of The Small Faces.

Tussen 12 en 13 u brengt Frank Van Geel, voor zijn Van Geel Aandeel, muziek mee naar de studio van Bear’s Den, Axelle Red, Jamie Cullum, Pointer Sisters, Bee Gees, Kiki Dee, Clouseau, Ed Sheeran, Sonny and Cher, Robbie Williams, Frank and Nancy Sinatra, Boudewijn De Groot, Barry White, John Lennon, U2, Marco Borsato & Sita en Billy Joel.

Tussen 13 en 15 u brengt Jacob Van Maerlant in Grasduinen in de Pophistorie het verhaal achter twee klassieke love songs, “I Want to Know What Love is” en “I Will Always Love You” van Dolly Parton en dus ook van Whitney Houston. De rest van de playlist begint in 1990 met “Real Fine Love” van John Hiatt en eindigt in 1960 met “Tell Laura I Love Her” van Ray Peterson. Alle tussenliggende jaren dragen ook hun love song bij. Als toemaatje is er nog een toepasselijke vergeten Belpopplaat, “That’s My Baby” van Les Ombres.

Het gaat na 15 u onverminderd verder met Jonathan, die ook zal putten uit zijn rijk platenbezit van toepasselijke love songs.

Bruce Springsteen brengt ondertussen hieronder zijn verhaal van een bijzondere Valentijnsdag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

6 + 8 =