Popcultuur dompelt je onder in de seventies

Popcultuur dompelt je onder in de seventies

februari 12, 2024 Uncategorized 0

Frank Van Geel gaf zijn Albumklassiekers een makeover en noemde dat: “Popcultuur”. Hij blijft daarmee op post op maandagavond van 20 tot 22 u op Radio Tequila.

“Albumklassiekers” was eigenlijk al een conceptprogramma, maar nu wil Frank het verder open trekken. Dat betekent dat je op maandagavond telkens een muzikale verrassing mag verwachten en dat onder de paraplu van “Popcultuur“.

Vanavond dompelt hij de luisteraars 2 uur lang onder in de jaren zeventig. Je krijgt een hele reeks nummers 1 uit de seventies te horen, ingepakt in een flink pak nieuwsfeiten uit die tijd. Iconen uit de jaren ’70 waren bijvoorbeeld The Sweet (foto) en die mag je dus zeker verwachten in de platenkeuze van Frank.

Afstemmen dus voor Popcultuur op maandagavond en de avondprogrammatie van Radio Tequila op dinsdag met Het Muziekdepot, woensdag met Barracuda en donderdag met De Rode Avond, telkens tussen 20 en 22 u via FM 106.2 voor de regio Deinze, FM 107.8 voor de regio Aalter of via www.radiotequila.be en de knop Luister Live.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

acht − zeven =