Nieuw op maandagavond: Popcultuur

Nieuw op maandagavond: Popcultuur

februari 5, 2024 Uncategorized 0

Geen nood! Frank Van Geel blijft op post op maandagavond van 20 tot 22 u op Radio Tequila. Maar zijn “Albumklassiekers” ondergaat een kleine metamorfose.

“Albumklassiekers” was eigenlijk al een conceptprogramma, maar nu wil Frank het verder open trekken. Dat betekent dat je op maandagavond telkens een muzikale verrassing mag verwachten en dat onder de paraplu van “Popcultuur“.

Vanavond bijvoorbeeld brengt hij twee ouwe maar jarige hitparades mee: de Top 30 van 5 februari 1968 en de Top 30 van 5 februari 1974. Daaruit maakt hij telkens een leuke selectie, zodat je nog eens de jaren zestig en zeventig in gedachten opnieuw kan beleven. Fans van Cliff Richard (foto) komen alvast al aan hun trekken. Maar ook de Albumklassiekers blijven af en toe nog eens langs komen.

Afstemmen dus voor Popcultuur op maandagavond en de avondprogrammatie van Radio Tequila op dinsdag met Het Muziekdepot, woensdag met Barracuda en donderdag met De Rode Avond, telkens tussen 20 en 22 u via FM 106.2 voor de regio Deinze, FM 107.8 voor de regio Aalter of via www.radiotequila.be en de knop Luister Live.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

20 − 12 =