Vooruitblik op Up To Date 1053

Vooruitblik op Up To Date 1053

februari 3, 2024 Uncategorized 0

Op zondag 4 februari is er tussen 10 en 12 u aflevering 1053 van UP TO DATE op Radio Tequila. Eva D’haene en Peter ontvangen opnieuw heel interessante gasten. Ronny zorgt voor de techniek en Roland voor de muziekkeuze. Hij koos als thema “In the mood….”.  Stem af op 106.2 FM (vanuit Deinze)  of 107.8 FM ( vanuit Aalter) of live via de FB-pagina van Tequila . Ook wereldwijd te volgen via www.radiotequila.be.   

SGC (SwitchGear Company) haalde onlangs het nieuws: “Bedrijf uit Deinze helpt in Australië speuren naar buitenaards leven”. CEO Sofie Vandoorne en Sales Manager Stijn De Weirdt komen er ons alles over vertellen.

Voorzitter Luc Bauters (foto) stelt het werkjaar van de Erfgoedcel Dunsa voor, te beginnen met een voordracht nu dinsdag 6 februari, maar er is quasi elke maand wel iets te doen bij Dunsa.

De “Column van Carlos Alleene “. Carlos is journalist –publicist en brengt elke week om 11 uur een column. Deze kunnen gaan over de meest diverse onderwerpen en personen maar telkens met een knipoog naar de luisteraar

Gert Nevejans brengt met zijn muzikaal project ARDOUAEN een eerste Nederlands luisterlied met de titel ‘Liedje voor jou’. Het is de eerste single voor het Belgisch duo dat werd opgericht door zanger/muzikant Gert Nevejans en pianist/producer Geert Waelput.

Sharon De Rammelaere, coördinator van Werken Leie en Schelde (WLS) en Yannic Demeyer van het communicatiebureau Zalm vertellen over het project “Digistroom”.

Afstemmen dus op zondag 28 januari 2024 tussen 10 en 12 u op 106.2 FM (voor de regio Deinze) of 107.8 FM (voor de regio Aalter) of live via de FB-pagina van Tequila. Ook wereldwijd te volgen op smartphone, tablet of laptop via www.radiotequila.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

19 − zes =