Wandelen voor Valentijn kan weer bij Radio Tequila

Wandelen voor Valentijn kan weer bij Radio Tequila

februari 2, 2024 Uncategorized 2

Op zondag 11 februari organiseert Radio Tequila voor de 17e keer de Valentijnswandeling. Het wordt een proef- en sneukeltocht over ongeveer 10 km in het historisch centrum van Deinze. Starten kan tussen 12.00 u en 14.30 u.

Het startpunt is dit jaar weer Leiepoort Campus Sint-Vincentius, Peter Benoitlaan 40 in Deinze. Vier wandelingen starten hier en komen hier telkens terug, samen ongeveer 10 km lang.

Een storm in 2020 en Corona in de daaropvolgende jaren zorgden ervoor dat de wandeling keer op keer niet kon georganiseerd worden. Maar nu is de wandeling terug.

Wie al eens meestapte, weet dat je niet met honger of dorst naar huis gaat na de wandeling. Hapjes en drankjes staan op het menu en op het einde is er een frietje van frituur ā€™t Buikske Vol uit Wortegem-Petegem. De koffie wordt aangeboden door Buizerd en Saars, een koffiemakerij uit Kruisem.

De deelnemers kiezen zelf de volgorde van de wandelingen en krijgen met hun stempelkaart gratis toegang tot het Mudel (Museum van Deinze en de Leiestreek). Er zijn vier sneukelmomenten voorzien met een hapje en een drankje.

De Valentijnswandeling eindigt waar ze begon, dus in de Peter Benoitlaan in Deinze, waar de frituur ons opwacht. Er is ook gelegenheid tot een drankje.

Wie wil inschrijven voor de Valentijnswandeling, doet dat op www.radiotequila.be. Volwassenen betalen slechts 12,00 euro en kinderen (tot 12 jaar) 6,00 euro. Kinderen onder het jaar kunnen gratis mee.

Praktisch: zondag 11 februari 2024 van 12 u tot 18.30 u – Leiepoort campus Sint-Vincentius, Peter Benoitlaan 40, B-9800 Deinze. Gratis Mudel bezoek voor de deelnemersĀ tussen 14h en 17h.

Schrijf bij voorkeur op voorhand in!

2 antwoorden

  1. Marc De Groote schreef:

    Moeten we vooraf inschrijven?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

een × 4 =