Vooruitblik op Up To Date 1052

Vooruitblik op Up To Date 1052

januari 27, 2024 Uncategorized 0

Op zondag 28 januari is er aflevering 1052 van UP TO DATE. Judith en Peter ontvangen opnieuw heel interessante gasten. Henny zorgt voor de techniek. De muziekkeuze ligt dit keer uitzonderlijk bij Carlos. Niet zo maar want Carlos brengt zijn 150e column en hij is onze gast in deel 2 van deze uitzending. Stem af op 106.2 FM (vanuit Deinze)  of 107.8 FM ( vanuit Aalter) of live via de FB-pagina van Tequila . Ook wereldwijd te volgen via www.radiotequila.be.   

Nog meer toneel uit Zulte. Toneelgroep Knipperlicht Zulte speelt “De kat in de kelder” en vist een echte Zultse toneelfreak terug op. Erik Van Craeyenest is onze gast. Hij vertelt dat je als regisseur, en zeker als huisregisseur, je al eens uit je comfortzone moet durven stappen. Daarom werd voor de eerste keer beslist om de acteurs te laten kiezen wat ze zouden spelen. Unaniem vonden ze dat ‘Kat in de kelder’ van Paul Anrys het te spelen stuk moest worden.

2024, een lichtjaar: Wim Lammertijn over de start van het Emile Clausjaar op 14 februari, Valentijn! Stad Deinze en mudel hebben 2024 tot Clausjaar uitgeroepen. Onder de noemer een lichtjaar – een verwijzing naar de luminist die Claus was – kun je in de stad deelnemen aan verschillende activiteiten die focussen op Emile Claus, die dit jaar 100 jaar geleden overleed. Het volledige programma werd gebundeld op www.emile-claus.be.

De “Column van Carlos Alleene “. Carlos is journalist –publicist en brengt elke week om 11 uur een column. Deze kunnen gaan over de meest diverse onderwerpen en personen maar telkens met een knipoog naar de luisteraar

Carlos Alleene brengt zijn 150ste column. Tijd om even uitgebreid stil te staan bij de maker, de bezieler en ‘cultuurbarbaar’ Carlos himself. Alles doorspekt met zijn eigen muziekkeuze. En aan elke plaat is een verhaal verbonden.

Afstemmen dus op zondag 28 januari 2024 tussen 10 en 12 u op 106.2 FM (vanuit Deinze)  of 107.8 FM ( vanuit Aalter) of live via de FB-pagina van Tequila. Ook wereldwijd te volgen via www.radiotequila.be  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

een × vijf =