Croissants, koffie & Sport met gastheer Luc Van Daele en gast Björn Vanmelkebeke

Croissants, koffie & Sport met gastheer Luc Van Daele en gast Björn Vanmelkebeke

mei 6, 2023 Uncategorized 0

De wakkere, aandachtige luisteraar had het vast al gemerkt. Luc Van Daele is terug op zondagmorgen. Vele jaren was hij de vaste ankerman tussen 8 en 10 u voor alles wat enigszins met sport te maken had in de Leiestreek en daarbuiten.

Het nieuwe programma heet “Koffie, Croissants en Sport” en kan elke eerste zondagmorgen van de maand beluisterd worden tussen 8 en 10 u. Luc brengt telkens één of meerdere gasten mee om met hem of haar de koffie en croissants te delen bij een leuke babbel.

Deze zondagmorgen 7 mei is Björn Vanmelkebeke de centrale gast. Hij is osteopaat bij het wielerteam Jumbo-Visma en was tot vorige week nog in Tenerife om er met de ronderenners van de ploeg de Giro en de Tour de France voor te bereiden. Je krijgt in het gesprek ongetwijfeld een exclusieve kijk achter de schermen. Hoe gebeurt de voorbereiding, de training, de medische behandeling … van grote namen als Jonas Vingegaard, Primož Roglič, Wout van Aert, Dylan van Baarle, Rohan Dennis of streekgenoot Tiesj Benoot?.

Je komt het te weten als je afstemt op zondagmorgen 7 mei tussen 8 en 10 u op Radio Tequila via FM 106.2 voor Deinze en de Leiestreek, op FM 107.8 voor Aalter en het Meetjesland of digitaal via de groene knop op de website www.radiotequila.be op jouw smartphone, tablet of laptop.

Luister op zondag naar Luc Van Daele

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

elf − 2 =